Finns det gratis mobilabonnemang?

Ja, det finns ett mobilabonnemang som är gratis där du i stället tittar på reklam för att surfa, ringa och skicka sms. Wifog Zero är i dag det enda mobilabonnemanget som fungerar på det sättet. Däremot är surfmängden, samtalsminuterna och antal sms mycket begränsade jämfört med andra abonnemang.

Abonnemanget Wifog Zero är gratis mot att du tittar på reklam

Teleoperatören Wifog erbjuder ett gratis mobilabonnemang, Wifog Zero. I abonnemanget ingår 0,5 GB surf, 15 samtalsminuter och 20 sms per månad, utan vare sig en engångsavgift eller månadsavgift.

Det användaren behöver göra för att använda abonnemanget är att samla poäng genom att titta på reklamfilmer och svara på enkäter. Man kan också samla poäng genom att handla i nätbutiker och tjänster som samarbetar med Wifog. När användaren har samlat ihop 300 poäng fylls Wifog Zero på med en ny månadsladdning.

Användaren kan också fortsätta att samla poäng för att få mer surf, samtalsminuter och sms, till en viss gräns. Den surf som användaren har samlat poäng till men inte använt sparas till nästa månad. Det är också möjligt att köpa till mer surf, samtalsminuter och sms om man skulle tröttna på att titta på reklam.

För vem passar Wifog Zero?

Wifog Zero kan vara ett alternativ för den som har väldigt litet behov av surf, samtal och sms, eller för den som huvudsakligen klarar sig med appar och wifi. Däremot är användaren mycket begränsad, eftersom man måste ha samlat ihop tillräckligt mycket poäng för att kunna ringa ett samtal eller komma åt internet. 

Tips! Även om det går att köpa till surf, samtalsminuter och sms om det tar slut, är det i längden smidigare och mer prisvärt med ett abonnemang som räcker hela månaden.

Fördelar med Wifog Zero:

  • Abonnemanget kan fungera för den som har litet behov av surf, samtal och sms.
  • Räcker inte månadsladdningen kan man fortsätta samla poäng för mer surf, samtalsminuter och sms.
  • Man kan välja att köpa till surf, samtal och sms om man tröttnar på reklamen.

Nackdelar med Wifog Zero:

  • Det finns mycket begränsad möjlighet att ringa, surfa och skicka sms när man vill.
  • Abonnemanget räcker inte till mer datakrävande saker, som att streama videoklipp.
  • Surfmängden kan snabbt försvinna om mobildata är aktiverat för uppdateringar och notiser.

Abonnemang med gratis sms, surf och samtal

En del abonnemang erbjuder fri surf, vilket innebär att du till abonnemangets månadskostnad kan surfa obegränsat. Det finns också abonnemang med fria samtal och sms.

Vi har en sida där du kan jämföra mobilabonnemang med fri surf. Då kan du också välja att bara jämföra abonnemang med fria samtal och sms.

Hitta billigaste mobilabonnemanget
Välj surf
0 GB
0,50 GB 200 GB