Mobilabonnemang.se lanserades 2014 och är idag en av Sveriges ledande jämförelsetjänster för mobilabonnemang. Vi samlar dagligen in priser och villkor från Sveriges största operatörer så att du enkelt kan jämföra alla samtidigt och hitta ett billigare mobilabonnemang. Du hittar även svar på allt du behöver veta om mobilabonnemang.

Kort info om Mobilabonnemang.se

  • 2014 startades sajten
  • +20 000 besökare/mån
  • 10 operatörer
  • 136 abonnemang

Hur tjänar Mobilabonnemang.se pengar?

Vi får ersättning när vi förmedlar kunder till företagen vi jämför. Det gör att vi kan erbjuda tjänsten kostnadsfritt för dig som konsument. Du behöver dock inte vara orolig för att vi skulle favorisera vissa företag. Eftersom du själv väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet så kan du vara säker på alternativen som visas överst är det bästa för dig.

Du betalar heller inget extra om du klickar dig vidare från Mobilabonnemang.se jämfört med om du går direkt till operatörens hemsida.

Vilka driver Mobilabonnemang.se?

Mobilabonnemang.se ägs av Comparico AB som idag driver flera jämförelsetjänster inom telekom. Hos Comparico arbetar både ekonomer, journalister och marknadsförare som alla vill hjälpa konsumenter att hitta ett så prisvärt abonnemang som möjligt.

Vi som skriver för Mobilabonnemang.se

Alexandra Stenvall

Alexandra Stenvall

Maila
Evelina Grenehed

Evelina Grenehed

Maila
Helena Darlöf

Helena Darlöf

Maila

Ägarinformation

Ägare
Comparico AB
Adress
S:t Olofsgatan 9b
Postnummer & ort
753 21 Uppsala
Organisationsnummer
556851-2321
Hemsida
www.comparico.se
E-postadress
info@comparico.se