En bild med texten black friday

Erbjudanden

På fredag är det återigen dags för Black Friday och flera mobiloperatörer har laddat upp med extra bra erbjudanden på mobilabonnemang. Eller vad sägs om mobilabonnemang för 24 kronor i månaden eller mobilabonnemang med telefon till 6 000 kronors rabatt. Läs mer om mobiloperatörernas alla Black Friday-erbjudanden.

Black Friday är på fredag och många företag har nu extra bra erbjudanden på sina produkter. Även inom mobilbranschen står man redo och de flesta operatörerna har erbjudanden som är så bra att man knappt kan tro det är sant. Hallon erbjuder 75 procents rabatt på sina mobilabonnemang och Vimla erbjuder rabatt på abonnemangen och bjuder på extra surf. Här är operatörernas alla erbjudanden på Black Friday.

Hallon har 75 procents rabatt på samtliga mobilabonnemang

Hallon är den operatör som sänker priserna på sina mobilabonnemang allra mest. Samtliga abonnemang har 75 procents rabatt och kommer med fria samtal och sms. Det billigaste mobilabonnemanget med 4 GB surf kostar bara 24 kronor i månaden. 

Hallon är dessutom så generösa att man bjuder på ytterligare 25 GB surf. Rabatten gäller i tre månader på alla nytecknade abonnemang och oanvänd surf kan du spara. Självklart slipper du även bindningstid och uppsägningstid.

Hallons Black Friday-erbjudande

 • 4 GB – 24 kronor i månaden
 • 8 GB – 37 kronor i månaden
 • 25 GB – 62 kronor i månaden
 • 100 GB – 87 kronor i månaden

Erbjudandet gäller från fredag till och med söndag.

[dropdown title=”Jämför alla aktuella erbjudanden för Black friday”]

Halva priset på Vimlas abonnemang och 50 GB extra surf

Även operatören Vimla har tagit till vara på att Black Friday närmar sig. Operatören erbjuder halva priset på sina mobilabonnemang i hela fyra månader och dessutom får du som kund 50 GB extra surf. 

Barn, studenter och seniorer får också ta del av Vimlas Black Friday-priser. Mobilabonnemangen som redan är billiga har sänkts med 50 procent. Ett mobilabonnemang med 6 GB surf kostar för barn, studenter och seniorer nu bara 50 kronor i månaden.

Vimlas Black Friday-erbjudande

 • 2 GB – 50 kronor i månaden
 • 6 GB – 80 kronor i månaden
 • 15 GB – 105 kronor i månaden
 • 50 GB – 160 kronor i månaden

Barn, studenter och seniorer

 • 6 GB – 50 kronor i månaden
 • 10 GB – 75 kronor i månaden
 • 25 GB – 100 kronor i månaden

Black Friday hela veckan hos Tre

Till skillnad från de andra mobiloperatörerna med erbjudanden under ett fåtal dagar erbjuder Tre Black Friday-priser hela veckan. Tre har denna vecka billiga priser på mobilabonnemang med telefon. Köper du en Samsung S9 med 50 GB surf får du 6 000 kronors rabatt på köpet.

Även operatörerna Tele2, Comviq och Telenor har valt att satsa på Black Friday med förmånliga erbjudanden.