Omdöme om Comviqs mobilabonnemang

Comviq erbjuder mobilabonnemang med fem olika surfnivåer. Fria samtal och sms ingår alltid, och det ingår även ett visst antal utlandsminuter.

Täckningen i 4G-nätet är mycket god över nästan hela Sverige. Det gör det möjligt att surfa snabbt var du än befinner dig. Väljer du något av Comviqs två största abonnemang får du dessutom tillgång till 5G, så har du en 5G-kompatibel mobiltelefon kan du koppla upp dig mot operatörens 5G-nätverk.

Kontaktvägarna till kundtjänsten är många och öppettiderna generösa. Vissa kunder är nöjda med Comviqs support, medan andra menar att det finns saker som behöver förbättras.

Fördelar

  • Ingen bindnings- eller uppsägningstid
  • Mobilabonnemang anpassat för utlandssamtal
  • Relativt låga priser

Nackdelar

  • Du får använda max 20 GB surf i EU/EES

Comviqs erbjudanden för specifika målgrupper

Precis som många andra operatörer har Comviq mobilabonnemang för barn, studenter och seniorer. Mobilabonnemangen är billigare än Comviqs ordinarie, men de är ändå inte tillräckligt billiga för att matcha de största konkurrenternas erbjudanden. I dagsläget erbjuder Comviq inte några företagsabonnemang.

Comviq student

SurfSamtalSMSBindningPris/mån
2 GBFriaFria0 mån57 kr* 115 kr
10 GBFriaFria0 mån72 kr* 145 kr
20 GBFriaFria0 mån97 kr* 195 kr
40 GBFriaFria0 mån112 kr* 225 kr
60 GBFriaFria0 mån147 kr* 295 kr
100 GBFriaFria0 mån172 kr* 345 kr
*Gäller i 3 månader, därefter ordinarie pris.Läs mer och beställ på Comviq.se

Comviq senior

SurfSamtalSMSBindningPris/mån
2 GBFriaFria0 mån115 kr
10 GBFriaFria0 mån145 kr
20 GBFriaFria0 mån195 kr
40 GBFriaFria0 mån225 kr
60 GBFriaFria0 mån295 kr
100 GBFriaFria0 mån345 kr
Läs mer och beställ på Comviq.se

Comviq barn

SurfSamtalSMSBindningPris/mån
2 GBFriaFria0 mån57 kr* 115 kr
10 GBFriaFria0 mån72 kr* 145 kr
20 GBFriaFria0 mån97 kr* 195 kr
40 GBFriaFria0 mån112 kr* 225 kr
60 GBFriaFria0 mån147 kr* 295 kr
100 GBFriaFria0 mån172 kr* 345 kr
*Gäller i 3 månader, därefter ordinarie pris.Läs mer och beställ på Comviq.se

Comviqs täckning för mobilabonnemang

Comviq använder samma mobilnät som Tele2 och Telenor. Med sitt 4G-nät täcker de stora delar av Sveriges yta och kan nå ut till 99,9 procent av Sveriges befolkning, medan 3G-nätet kan ha sina brister i norra Sverige.

I jämförelse med konkurrenterna står sig Comviq ändå mycket bra och de allra flesta kan använda sig av operatören utan några som helst problem. För dig som bor ute på landsbygden eller på mindre orter kan det ändå vara bra att titta på Comviqs täckningskarta för att få en bild över hur täckningen är där du bor.

Har Comviqs mobilabonnemang stöd för 5G?

Comviqs största mobilabonnemang stödjer 5G. Så om du även har en mobiltelefon med stöd för tekniken kan du koppla upp dig mot operatörens 5G-nät.

Mobilnät
Tele2
2G
3G
4G
5G

Använda Comviqs mobilabonnemang utomlands

Du kan använda alla Comviqs mobilabonnemang när du reser utomlands inom EU och EES. Hur stor del av din surfpott du får använda på resor inom EU eller EES beror på vilket mobilabonnemang du har, men 20 GB är max.

När du reser utanför Europa gäller en separat prisplan som skiljer sig åt beroende på vilket land du befinner dig i, oavsett vilket mobilabonnemang du har.

Kontakta Comviqs kundtjänst om mobilabonnemang

Comviq har en omfattande kundtjänst med många olika kontaktvägar. Det går att ringa, mejla och chatta med operatören. Du kan även chatta med en robot som kan hjälpa dig med ditt ärende. Dessutom har Comviq en frågor och svar-sida som kan ge dig vägledning.

Chatt
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
09.00-15.00
Söndagar
Stängt
Telefon
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Comviqs mobilabonnemang

Kan man spara surf på Comviqs mobilabonnemang?

Ja, man kan spara oanvänd surf på Comviqs mobilabonnemang. Med Comviq finns det heller ingen tidsbegränsning för när din sparade surf försvinner.

Hur snabbt kan jag surfa med Comviqs mobilabonnemang?

Comviqs normala surfhastigheter i 4G ligger på mellan 10 och 40 Mbit/s, men det är svårt att säga på förhand exakt hur snabbt just du kan surfa. 

Hur kollar jag surfen hos Comviq?

Om du vill kolla hur mycket surf du har kvar på ditt abonnemang kan du gå in på Mitt konto på Comviqs hemsida. Du ska även kunna se din surfförbrukning och tanka på mer surf via Comviq-appen.

Har man ångerrätt på Comviqs mobilabonnemang?

Om du köper en produkt eller tjänst av Comviq har du rätt att ångra dig om du meddelar operatören inom 14 dagar från att du tagit emot varan. Har du börjat använda produkten eller tjänsten kan du bli skyldig att ersätta Comviq för det du använt, som surfförbrukning eller samtalsavgifter.

Hur avslutar jag Comviqs mobilabonnemang?

Har du bara köpt ett av Comviqs mobilabonnemang (utan mobil) så finns det ingen bindningstid att förhålla sig till. För att avsluta abonnemanget kontaktar du Comviqs kundtjänst. Har du en faktureringsperiod som exempelvis startar den 20 april måste du avsluta tjänsten senast den 19 april.

Vad har Comviq för uppsägningstid på sina mobilabonnemang?

Comviq har ingen uppsägningstid på sina mobilabonnemang. Avtalet upphör att gälla när den vid uppsägningen innevarande betalningsperioden har löpt ut. Om du till exempel har en betalningsperiod som startar den 15 mars så måste du senast säga upp abonnemanget den 14 mars.