Kvinna som håller mobil mot grön bakgrund.Efter en uppdatering i abonnemangsutbudet kan Tre nu erbjuda ett av marknadens billigaste mobilabonnemang med obegränsad surf. Foto: Cast Of Thousands/Shutterstock.com

Mobilabonnemang

Tre har nyligen uppdaterat utbudet av mobilabonnemang för privatkunder, där du helt enkelt får mer surf för pengarna. Nu finns det tre nivåer att välja mellan, 5 GB, 20 GB och obegränsad surf, och snabbt går det med 3Snabbfart eller 3Fullfart. Det rapporterar Mobil.se.

Tres privatkunder har flera trevliga nyheter i mobilabonnemangssegmentet att ta del av. Operatören erbjuder nu tre olika abonnemang, där 5 GB för 199 kronor är kvar, men i stället för 15 GB för 299 kronor får du nu 20 GB för samma pris. Abonnemanget med 50 GB är borta, men för samma pris, det vill säga 399 kronor, får du mobilbonnemang med fri surf.

Abonnemangen inkluderar 3Snabbfart eller 3Fullfart

Med 5 eller 20 GB-abonnemangen kan du surfa i det Tre kallar 3Snabbfart, vilket innebär hastigheter på upp till 250 Mbit/s via 5G. Lägger du till 49 kronor får du tillgång till 3Fullfart som ska möjliggöra hastigheter på upp till 1 000 Mbit/s och snabbare svarstider.

3Fullfart ingår om du slår till på abonnemanget med obegränsad surf.

Tre Obegränsat
  • 5G ingår
  • Fria samtal och sms
  • Ingen bindningstid

Befintliga abonnemangskunder kan byta till ett av de nya abonnemangen

Om du har ett mobilabonnemang utan bindningstid hos Tre och vill byta till ett av de nya abonnemangen går det fint. Det gör du antingen via Mitt3 eller genom att kontakta Tres support. Du omfattas alltså inte automatiskt av de nya villkoren, utan måste aktivt byta från ditt befintliga Tre-abonnemang.

Tre har ett av de billigaste obegränsade mobilabonnemangen just nu

Efter denna prisuppdatering kan Tre erbjuda ett av de billigaste mobilabonnemangen med obegränsad surf på marknaden just nu. Chili Mobil och Tele2 har också obegränsade abonnemang för 399 kronor, men hastigheterna skiljer sig från Tres. Både Tele2 och Chili erbjuder hastigheter på upp till 100 Mbit/s, Tele2 via 5G och Chili via 4G, medan du med Tres abonnemang alltså ska kunna nå upp till 1 000 Mbit/s.