Telenors loggaTelenor har gjort klart Ulrika Steg som ny chef. Foto: SiljeAO / Shutterstock.com

Artiklar

Ulrika Steg blir ny affärsområdeschef för Telenor företagsaffär. Hon tar över efter den tidigare chefen Mats Almgren och tillträder sin nya roll den 1 april, skriver Telenor i ett pressmeddelande.

Ulrika Steg som arbetat på Telenor sedan 2015 blir ny affärsområdeschef för Telenors företagsaffär.

Ulrika har flera års arbetslivserfarenhet från telekombranschen. Innan hon började på Telenor har hon haft flera ledande befattningar. Hon har bland annat jobbat på mobilaffären där hon var Sverigechef. Ulrika har också varit chef på Halebop och privatmarknadschef på Telia.

När Ulrika var ansvarig för Telenor Sveriges butiker och kundservice lanserades ett nytt butikskoncept och man optimerade butiksbeståndet. Vidare var digitaliseringen av kundservice och den påbörjade robotiseringen ytterligare något som Ulrika utvecklade för att långsiktigt förbättra kundupplevelsen. 

Ser fram emot att leda Telenors företagsaffär

Att få möjligheten att leda Telenors företagsaffär tycker Ulrika känns inspirerande då Telenor har en stark position på företagsmarknaden. Hon ser fram emot att tillsammans med ett fantastiskt team få utveckla Telenors företagsaffär. 

Telenor Sveriges tillförordnade vd Hanne Resch Braekken, tycker det känns jättebra med Ulrika som chef för Telenors företagsaffär då hon har en gedigen erfarenhet från telekombranschen. Ulrika kommer ta Telenors företagsaffär till nästa nivå med hennes erfarenhet och enastående kundfokus.

Har gjort klart med ny vd

Tidigare i höstas gjorde Telenor klart med Kaaren Hilsen som ny vd för den svenska verksamheten. Hon tillträder sin nya post den 18 februari och blir därmed Telenor Sveriges första kvinnliga vd.

I och med de två nytillskotten kommer den svenska ledningsgruppen utgöras av fem kvinnor och fyra män.