Om Halebops mobilabonemang

Halebop har ett relativt stort och varierat utbud av mobilabonnemang med olika surfnivåer, där de flesta borde hitta ett passande alternativ. Du kan teckna Halebops abonnemang utan bindningstid, vilket gör dem flexibla och enkla att anpassa efter behov och önskemål.

Ytterligare en stor fördel med Halebop är att de använder Telias mobilnät som enligt flera oberoende tester är Sveriges bästa i dagsläget. Täckningen god över i princip hela Sverige och du ska kunna surfa snabbt både i 4G och 5G (om du har ett abonnemang och en mobil som stödjer det).

Halebops kundtjänst kanske inte den mest omfattande, men den support som erbjuds verkar vara av god kvalitet. Halebop är en omtyckt operatör, där framför allt supporten har fått goda betyg.

Fördelar

  • Sveriges bästa täckning
  • Möjlighet att oanvänd surf
  • Relativt stort utbud

Nackdelar

  • Få riktigt höga surfnivåer

Omdömen om Halebop

PlattformBetygOmdömen
RECO
2.0
10
Trustpilot
3.8
7 386

Halebops erbjudanden för specifika målgrupper

Halebop erbjuder studentrabatt på de tre största mobilabonnemangen. Priserna är helt klart låga, men inte de lägsta på marknaden. Det finns också relativt få surfnivåer att välja bland för studenter.

Halebop student

Halebop logo
surf
20 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
249 kr/mån
Halebop logo
surf
50 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
299 kr/mån
Halebop logo
surf
100 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
359 kr/mån

Visa fler

Halebops täckning

Halebop använder Telias mobilnät som har bra täckning över i stort sett hela landet, men det är framförallt i norra Sverige som skillnaden mellan Telias täckning och andra operatörers mobilnät är som störst.

Även om täckningen är marknadsledande kan det finnas regionala, och i vissa fall även lokala, variationer Därför är det alltid bra om du tittar på Halebops täckningskarta för att se hur bra täckning det är där du bor.

Har Halebops mobilabonnemang stöd för 5G?

Ja, Halebops tre största abonnemang, det vill säga abonnemangen med 20, 50 och 100 GB har stöd för 5G.

Mobilnät
Telia
2G
3G
4G
5G

Visa fler

Använda Halebops mobilabonnemang utomlands

På resor inom EU/EES kan du använda Halebops mobilabonnemang till samma kostnad som hemma.  Surfen är dock begränsad till 50 GB i månaden. Skulle surfen ta slut kan du alltid köpa till extra och det kostar precis lika mycket som i Sverige.

Om du använder mobilen utomlands i länder utanför EU eller EES gäller andra prislistor. På Halebops hemsida kan du se prislistorna för vad det kostar att använda mobilen i landet du har tänkt åka till.

Halebops kundtjänst

Precis som många mindre operatörer är Halebops kundtjänst begränsad till mejl och chatt. Men med det sagt så är den support som operatören erbjuder av god kvalitet och öppettiderna är minst sagt generösa.

Chatt
Vardagar
Dygnet runt
Lördagar
Dygnet runt
Söndagar
Dygnet runt
E-post
Vardagar
Dygnet runt
Lördagar
Dygnet runt
Söndagar
Dygnet runt

Vanliga frågor om Halebops mobilabonnemang

Kan man spara surf på Halebops mobilabonnemang?

Ja, hos Halebop kan du sparar den surf du inte använder till nästkommande månad. Du kan högst spara lika mycket surf som ingår i abonnemanget.

Hur snabbt kan man surfa med Halebops mobilabonnemang?

Halebop erbjuder surfhastigheter på mellan 10 och 60 Mbit/s, men det är svårt att säga exakt hur snabbt just du kan surfa. 

Hur kollar jag surfen hos Halebop?

Genom att logga in på Mitt Halebop kan du bland annat kolla hur mycket surf du har kvar i potten.

Har man ångerrätt på Halebops mobilabonnemang?

Ja, när du som privatperson köper en vara eller tjänst via Halebops hemsida, via telefon eller utanför affärslokal har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du fått varan och en bekräftelse. 

Hur avslutar jag Halebops mobilabonnemang?

Som Halebop-kund har du rätt att avsluta ditt abonnemang, med observation för en månads uppsägningstid. Om Halebop har gjort ändringar i tjänsten som är till nackdel för dig som kund har du rätt att säga upp avtalet med verkan från det att ändringen träder i kraft, om du meddelar detta inom en vecka från det att du fått information om ändringen.

Vad har Halebop för uppsägningstid på sina mobilabonnemang?

Halebop har en månads uppsägningstid på sina mobilabonnemang.

Erbjuder Halebop VoLTE-samtal?

Ja Halebop erbjuder VoLTE-samtal.