en ring av människors händer som håller i mobiltelefonerEasy Subs är ett flexibelt och användarvänligt abonnemang för företag. Foto: DisobeyArt/Shutterstock.com

Erbjudanden

Efter flera år av samarbeten med andra operatörer. har Easy Telefoni nu utvecklat ett helt eget abonnemang för företag. Easy Subs gör det möjligt att själv hantera sitt abonnemang direkt i en app.

Easy Telefoni är en växeloperatör och samarbetsplattform för företag, där man länge jobbat med olika operatörer på den svenska såväl som på den utländska marknaden. Nu kan man även erbjuda sina företagskunder ett helt eget mobilabonnemang som går under namnet Easy Subs.

Allt samlat i en app

Med Easy Subs kan användaren själv öppna, flytta eller avsluta sitt abonnemang. Det ska även finnas möjlighet att hantera sin datamängd. Burhan Kesapli, marknadschef på Easy Telefoni, menar att telefoni ska vara precis så – enkelt och flexibelt.

– Det är det som driver oss i all vår produktutveckling. Detta är ett stort steg i rätt riktning! Nu har våra kunder alltifrån abonnemang till mobil växel och samarbetsplattform samlat i en app, säger han till Telekomidag.se.

Priser och täckning

Easy Telefonis mobilabonnemang har alltid fasta priser, där man får välja till önskad surfmängd. Prisbilden för företagsabonnemang kan till exempel se ut så här:

  • 2 GB: 249 kronor/månad
  • 7 GB: 299 kronor/månad
  • 20 GB: 349 kronor/månad
  • 50 GB: 599 kronor/månad

Alla mobilabonnemang hos Easy Telefoni ligger i Telias mobilnät och stödjer därmed samma frekvenser: 2G, 3G och 4G.

Inte ensamma om konceptet

Det är fler än Easy Telefoni som har utvecklat ett abonnemang där en app är det centrala styrverktyget. Ett exempel är Tele2:s relativt nystartade varumärke Penny, som i början av februari kom med en liknande lansering för både mobil- och bredbandsabonnemang. Till skillnad från Easy Telefoni riktar sig Tele2:s erbjudande dock främst till privatkunder, men även här är syftet att göra användarupplevelsen så enkel och behovsanpassad som möjligt.