Erbjudanden

I augusti förra året erbjöds alla Comviqs kunder dubbel datamängd fram till årsskiftet. Därefter förlängdes erbjudandet till påsk. Men då reaktionerna från kunderna varit så positiva väljer Comviq att göra dubbel surf-erbjudandet permanent.

Under perioden man haft dubbel-surf hos Comviq har företaget sett ett växande behov av surf hos kunderna. Det har fått Comviq att agera och nu höja surfen permanent. Men det är inte bara en höjning för abonnemangen, även kontantkorten får en ökad datamängd.

Dubbel surf-erbjudandet blir permanent

Lanseringen av dubbel surf inleddes i augusti 2017. Då var det tänk att kunderna skulle få ta del av erbjudandet fram till och med årsskiftet. Men när 2017 led mot sitt slut bestämde Comviq sig för att förlänga dubbel surf-erbjudandet fram till påsken. Men återigen väljer man att förlänga perioden, denna gång permanent. 

– Dagens uppkopplade liv skapar nya beteenden för hur vi använder digitaliserade tjänster. Succén med Dubbel surf är ett bevis på detta och det är tydligt att våra kunder älskar det. På Comviq har vi som ambition att alltid göra livet enklare för våra kunder, vilket är vår drivkraft till att växa vår portfölj, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef på Comviq, i ett pressmeddelande.

Comviq är bara en i raden av mobiloperatörer som valt att höja surfpotterna under 2018. Tidigare har bland annat både Vimla och Hallon höjt surfpotten för sina kunder.

Dubbel surf innefattar även kontantkortskunder

Det nya erbjudanet gäller inte bara Comviq-kunder med abonnemang, även samtliga kontantkortskunder får en ökad datamängd. Operatören var tidiga med att lansera fastprisabonnemang redan 2012, vilket satte en ny standard för branschen. Det vill man fortsätta göra och Oscar Karlsson tror att införandet av dubbel-surf är ett steg på vägen.

Det nya erbjudandet började gälla från igår, den 22 mars, och kunderna behöver inte göra någonting, prisplanen kommer uppdateras automatiskt.

Kraftig höjning av datapotten

Surfen justeras för samtliga abonnemang, däremot är inte den procentuella ökningen lika för alla. Fastpris Mini för 95 kronor i månaden ger nu 3 GB data istället för två, Fastpris för 145 kronor i månaden ger 5 GB istället för 2. För 195 kronor får man nu 10 GB istället för 4 och för 295 kronor i månaden får man 40 GB istället för 20.

Motsvarande höjning har skett för kontantkorten.