Mamma och son sitter och tittar på film tillsammans i en mobiltelefon.Telia stärker sitt erbjudande i ett nytt abonnemang. Det nya abonnemanget ger obegränsad surf och tillgång till både Netflix och C More. Nu kan du streama film i 5G-hastighet där Telias 5G-nät finns. Foto: Press/Telia.

Mobilabonnemang

Telia har lanserat ett helt nytt abonnemang med obegränsad surf och tillgång till både Netflix och C More. Nu kan hela familjen ta del av den senaste underhållningen och streama serier och filmer oavsett vart man befinner sig, skriver Telia i ett pressmeddelande.

Efter ett år med helt nya sätt att ta del av underhållande tv har Telia lanserat ett nytt helhetskoncept. Med det nya helhetserbjudandet kan du ta del av filmer och serier från Netflix och C More och surfa obegränsat med 5G+. Det nya världsunika konceptet lanserades 1 juni och finns nu tillgängligt för alla som älskar att streama film i flera timmar.

Vill maxa erbjudandet till sina kunder

Telia köpte Bonnier Broadcasting sommaren 2018, en affär som vi rapporterat om tidigare. I samband med köpet ville man sammanföra det bästa mobilnätet med det bästa innehållet.

I dag är underhållning en central del och Telia strävar alltid efter att kunna erbjuda sina kunder den bästa upplevelsen. Något som de känner att de nu kan göra när de kan erbjuda sina kunder både C More och Netflix.

Enligt Telias chef för konsumentaffären, Henrik Lönnevi, är det ett viktigt steg för Telia att stärka sitt erbjudande och kunna erbjuda kunderna det de vill ha.

Fler får möjlighet att ta del av Netflix innehåll

Netflix affärsutvecklingsansvarige för Norden, Patrick Danckwardt, säger i en kommentar att man kunnat skapa något som känns både självklart och unikt med Telias folknät och Netflix breda innehåll. Lanseringen av samarbetet mellan Netflix och Telia är en del av Netflix ökade fokus på Norden.

– Vi ser fram emot att kunna glädja ännu fler med vårt stora utbud av såväl lokalt som internationellt innehåll, säger Patrick Danckwardt.

Telias nya erbjudande kostar 499 kronor per månad under det första året. Därefter kostar det 659 kronor per månad. I det nya abonnemanget ingår 5G+ vilket gör det möjligt att surfa i 5G-hastigheter när du har tillgång till Telias 5G-nät.