glad kvinna pratar i mobiltelefon i stadsmiljöFellos billigaste abonnemang får nu samma pris och surfpott som operatörens studentabonnemang. Foto: mimagephotography/Shutterstock.com

Erbjudanden

Fellos mobilabonnemang har ändrats så att användarna får mer surf för samma priser som tidigare. Både nya och befintliga kunder får del av erbjudandet, skriver Mobil.se.

Nu kommer du som tecknar mobilabonnemang hos Fello att få mer surf för pengarna. Från och med den 1 november höjer lågprisoperatören nämligen surfpotterna i sina abonnemang.

Även du som redan har mobilabonnemang hos Fello kommer att få den högre potten. Du behöver då inte ändra ditt abonnemang för att ta del av erbjudandet.

Höjda surfpotter för alla abonnemang

Tidigare fick Fellos kunder 1 GB data i abonnemanget för 95 kronor i månaden, 4 GB för 145 kronor och och 7 GB för 195 kronor. För dessa abonnemang höjs nu mängden data till 2, 5 respektive 12 GB för samma månadskostnad.

Fello inför även en ny nivå på abonnemang, där du betalar 295 kronor i månaden för 25 GB data. För alla prisnivåer har du möjlighet att spara din oanvända pott till nästa månad, upp till 25 GB.

Utöver surfpotterna får du också obegränsat antal samtal och sms, oavsett vilket abonnemang du tecknar.

Basabonnemanget blir lika billigt som student- och seniorabonnemangen

De här ändringarna medför vissa konsekvenser för hur abonnemangens priser förhåller sig till varandra. Fellos billigaste mobilabonnemang är nu identiskt med de specialerbjudanden som Fello har till studenter och kunder seniorer över 55 år.

För studenter finns dock en unik möjlighet att för 195 kronor i månaden få en pott på hela 16 GB.

Fellos mål är enkla abonnemang och nöjda kunder

Fello är en lågprisoperatör med visionen att användare ska bli bemötta som vänner snarare än kunder, kunna vara flexibla utan krångliga villkor och bli nöjda med abonnemangen.

För ett par månader sedan blev Fello uppköpt av Telia. Det är också Telias mobilnät som Fello använder till sina abonnemang.