Tonårskille surfar på mobiltelefonCom Hem breddar sitt mobilutbud och börjar ge ut mobilabonnemang för barn. Foto: Dejan Dundjerski/Shutterstock.com

Lanseringar

Com Hem breddar sitt mobilutbud genom att lansera ett mobilabonnemang för barn och unga under 18 år. Mobilabonnemanget har 5 eller 10 GB surf beroende på om du är Com Hem-kund sedan tidigare.

Det var i februari som Com Hem tillkännagav nyheten att man börjar ge ut mobilabonnemang. Nu breddar operatören sitt utbud genom att ge ut ett mobilabonnemang för barn.
Det nya abonnemanget går under namnet Com Hem Mobil Barn och kostar 149 kronor i månaden. Då ingår 5 GB surf och fria samtal och sms.
 
Redan befintliga Com Hem-kunder som skaffar mobilabonnemanget får ytterligare 5 GB surf till sitt förfogande varje månad. I jämförelse med många konkurrenter är det ett mycket bra och konkurrenskraftigt erbjudande.

Betalsamtal är spärrade från mobilabonnemanget

För att familjens minstingar inte ska klicka hem dyra spel och appar har Com Hem infört en spärr på just app- och sms-köp via faktura. Dessutom är betalsamtal spärrade från abonnemanget. Com Hem hoppas att det här ska leda till att föräldrarna slipper oväntade kostnader när månadsräkningen kommer.
 
Com Hem Mobil Barn fungerar precis som vanligt på resa inom andra EU- och EES-länder. På utlandsresan har barnet 5 GB surf till sitt förfogande. Däremot är mobilabonnemanget spärrat för dataroaming utanför EU och EES.

Barnabonnemang är en självklar utveckling för Com Hem

Mobiloperatören själv ser det nya barnabonnemanget som en självklar del i utvecklingen av sitt mobilutbud. Många barn samlas kring uppkoppling och det är ofta via nätet som barnen får både underhållning och lärande. Därför ville Com Hem erbjuda ett mobilerbjudande för den målgruppen. Samtidigt ville operatören utforma abonnemanget på ett sätt som gör det enkelt för föräldrarna att hålla koll på kostnaderna
 
I samband med att Com Hem nu lanserar mobilabonnemanget har man även rabatterade priser på mobiltelefoner utrustade med funktioner som barn både önskar och behöver.