grupp människor sitter på rad och tittar på  sina mobiltelefonerDen nya operatören Chilimobil har siktet inställt på att utmana de andra aktörerna i telekombranschen. Foto: fizkes/Shutterstock.com

Lanseringar

Mobiloperatören Chili mobil har tagit sig till Sverige och utmanar nu telekombranschens jättar genom att erbjuda ett billigt mobilabonnemang med fri surf och utan bindningstider.

Chili mobil startades av Lars Ryen Mill i Norge för flera år sedan, i syfte att ge de största mobiloperatörerna på marknaden en utmaning. Nu har Ryen Mill tillsammans med Hans Carlsson och Fredrik Brunzell fått uppgiften att etablera Chili mobil i Sverige, och även här utmanar man de andra aktörerna i branschen genom att erbjuda ett billigt mobilabonnemang utan bindningstider och fri surf. Det rapporterar Mobil.se.

Något som saknades på mobilmarknaden

Teamet bakom Chili mobil, som alla tre har flera års erfarenhet inom telekom, menar att det länge har saknats något på den svenska mobilmarknaden. Tillsammans har man därför tagit fram ett mobilabonnemang där användaren varken ska behöva binda upp sig eller oroa sig för att surfen ska ta slut: ett användarvänligt abonnemang där allt ingår.

Billigt blir ännu billigare

Chili mobils fri surf-abonnemang hör till ett av de billigaste alternativen på marknaden. Men för att underlätta surfandet i tider av isolering och social distans sänker den nya operatören sina priser ytterligare lite till. Det ordinarie priset på 449 kronor i månaden kan nu tecknas för 399 kronor per månad.

Fler abonnemangsalternativ

Chili mobil erbjuder tre olika abonnemang. Förutom abonnemanget med fri surf, kan man även välja abonnemang med 6 GB surf för 199 kronor i månaden eller 25 GB surf för 299 kronor i månaden. Alla abonnemang tecknas utan bindningstider och det ingår alltid fria samtal, sms och mms.

– Vi vill vara de mest streamingintensiva kundernas bästa kompis. Med oss kan de fortsätta utveckla sina digitala liv och förhoppningsvis kan vi också hjälpa fler att använda så mycket surf de vill och behöver, säger Hans Carlsson i ett pressmeddelande.

Använder Tres nät

Chili mobil har samma täckning som operatören Tre, som flera gånger fått pris för både kapacitet och hastigheter. För tillfället är erbjuder Chili mobil privatabonnemang, men även abonnemang för mobilt bredband med 50 GB surf, 100 GB surf eller obegränsad surfmängd. Priserna ligger mellan 249 och 449 kronor per månad.