Om Karma Mobils mobilabonnemang

Karma Mobil erbjuder enkla och prisvärda mobilabonnemang och vänder sig framför allt till mobilanvändare i den äldre generationen. Operatören vill få fler att känna sig trygga i den alltmer digitala vardagen, och erbjuder en omfattande kundtjänst med flera kontaktvägar.

Mobilabonnemangen kommer utan bindnings- och uppsägningstider, vilket innebär att du när som helst kan ändra abonnemangsform eller helt enkelt avsluta abonnemanget om du inte är nöjd. Priserna är bland de lägsta på marknaden och det tillkommer inte heller några startavgifter.

Ytterligare en fördel med Karma Mobil är att de delar nät med Telenor, som har god täckning över i princip hela landet. En av ytterst få nackdelar är att du inte kan spara oanvänd surf till nästkommande månad. Men på det stora hela är Karma Mobils erbjudanden riktigt bra och passar de flesta – oavsett ålder.

Fördelar

  • Lägre priser för seniorer
  • Inga bindningstider
  • Omfattande och tillgänglig kundtjänst

Nackdelar

  • Du kan inte spara surf

Omdömen om Karma Mobil

PlattformBetygOmdömenUppdaterat
RECO
4.7
2432022-06-17
Trustpilot
4.0
122022-06-17

Karma Mobils erbjudanden för specifika målgrupper

Karma Mobils abonnemang riktar sig särskilt mot lite äldre mobilanvändare och ger dig som är över 55 år rabatt på de flesta av mobilabonnemangen. Det finns däremot inga särskilda studentabonnemang, barnabonnemang eller företagsabonnemang.

Karma Mobil senior

Karma Mobil logo
surf
0 GB
bindning
0 mån
samtal
0,45
sms
100
49 kr/mån
Karma Mobil logo
surf
5 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
99 kr/mån
Karma Mobil logo
surf
10 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
139 kr/mån
Karma Mobil logo
surf
15 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
169 kr/mån
Karma Mobil logo
surf
25 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
199 kr/mån
Karma Mobil logo
surf
40 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
249 kr/mån
Karma Mobil logo
surf
100 GB
bindning
0 mån
samtal
Fria
sms
Fria
299 kr/mån

Visa fler

Karma Mobils täckning

Karma Mobil går under samma mobilnät som Telenor, som enligt uppgift ska täcka 90 procent av landets yta och nå ut till 99,9 procent av befolkningen. Du kan själv spana in täckningskartan på Telenors hemsida, och där kan du även söka på din adress och få exakta resultat.

Har Karma Mobils mobilabonnemang stöd för 5G?

Nej, Karma Mobils mobilabonnemang har i dagsläget inte stöd för 5G. Du kan med andra ord ”bara” koppla upp dig mot operatörens 2G-, 3G- och 4G-nät.

Mobilnät
Telenor
2G
3G
4G
5G

Visa fler

Använda Karma Mobils mobilabonnemang utomlands?

Om du reser inom EU/EES fungerar ditt mobilabonnemang från Karma i regel precis som hemma i Sverige med fria samtal och sms och du kan även använda surfen. Efter brexit omfattas dock inte Storbritannien och Gibraltar av roaming-avtalet. Det innebär att den förbrukning som du nyttjar när du besöker dessa länder inte ingår i månadsavgiften för ditt abonnemang, utan kommer kosta extra.

Precis som många andra operatörer tillämpar Karma Mobil "Fair Usage Policy" i syfte att förhindra att abonnemanget används utanför Sveriges gränser längre än vad som är rimligt för en tillfällig utlandsvistelse.

Karma Mobils kundtjänst

Du kommer i kontakt med Karma Mobil både via chatt, mejl och telefon. På Karma Mobils supportsida hittar du även en kunskapsbank där operatören har samlat vanliga frågor och svar i olika kategorier. Du hittar till exempel information om mobilabonnemangen, fakturor, täckning eller vilka priser som gäller.

Chatt
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Telefon
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
E-post
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Karma Mobils mobilabonnemang

Kan jag spara surf hos Karma Mobil?

Nej, hos Karma Mobil kan du inte spara oanvänd surf till nästkommande månad.

Hur höga surfhastigheter erbjuder Karma Mobil?

Eftersom Karma Mobil använder Telenors mobilnät ska du kunna komma upp i hastigheter på mellan 10 och 40 Mbit/s.

Hur kollar jag surfen hos Karma Mobil?

Du kan se hur mycket surf du har kvar på abonnemanget i operatörens app Mitt Karma där du går in på Mitt abonnemang. Där kan du även välja att köpa mer surf. 

Har man ångerrätt på mobilabonnemang hos Karma Mobil?

Ja, Karma Mobil tillämpar precis som andra operatörer Distansavtalslagen, vilket innebär att du har rätt att ångra dig inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning om du har köpt tjänsten online, via telefon eller utanför operatörens affärslokaler.

Hur avslutar jag mitt abonnemang hos Karma Mobil?

Karma Mobils abonnemang har ingen bindningstid så du kan avsluta tjänsten när du vill, men du kommer däremot inte få tillbaka den avgift som eventuellt redan har blivit fakturerad för perioden. För att avsluta ditt Karma-abonnemang ska du mejla Karma där du anger vilket abonnemang det gäller. Om du vill att det avslutas någon särskild dag så hjälper supporten dig med det.