Om MyBeats mobilabonnemang

MyBeat erbjuder mobilabonnemang med fyra olika surfnivåer. Om du är en storsurfare kan du ha svårt att hitta ett alternativ som matchar behovet, men annars bör de flesta känna sig nöjda med utbudet. En klar fördel med MyBeats abonnemang är att de saknar bindningstid, vilket innebär att du kan byta mellan olika surfnivåer när du vill.

Mobilabonnemangen är relativt billiga och står sig bra konkurrensen. MyBeat använder Telenors nät, vilket innebär att du bör få bra täckning nästan oavsett var i landet du bor.

Vid eventuella frågor ska du inte tveka på att höra av dig till MyBeat. Kundtjänsten är mycket trevlig och hjälpsam. En klar majoritet av kunderna ger kundtjänsten högsta tänkbara betyg.

Fördelar

  • Inga bindningstider
  • Fria samtal och sms
  • Relativt låga priser

Nackdelar

  • Inga rabatter för barn eller seniorer

Omdömen om MyBeat

PlattformBetygOmdömen
Trustpilot
4.6
162

MyBeats erbjudanden för specifika målgrupper

Just nu har MyBeat inte några särskilda mobilabonnemang för studenter, seniorer eller barn. MyBeat erbjuder inte heller mobilabonnemang för företag.

MyBeats täckning

MyBeat använder Telenors mobilnät som når ut till 99,9 procent av befolkningen. Täckningen är enligt MyBeats täckningskarta bra över i stort sett hela landet och du kan använda ditt mobilabonnemang oavsett om du befinner dig i norra eller södra Sverige.

Har MyBeats mobilabonnemang stöd för 5G?

Hos Mybeat kan du välja om ditt mobilabonnemang ska aktiveras med 5G eller ej. Om du vill att ditt abonnemang ska få 5G-access är det bara att mejla Mybeats support så fixar de det åt dig. En kostnad på 30 kronor/månad tillkommer, och det är just därför som operatören inte har lagt till det som standard på alla abonnemang.

Kom ihåg att du även måste ha en 5G-redo mobil för att kunna koppla upp dig mot 5G-nätet.

Mobilnät
Telenor
2G
3G
4G
5G

Visa fler

Använda MyBeats mobilabonnemang utomlands

Du kan använda alla My Beats mobilabonnemang när du är på resande fot i ett annat EU- eller EES-land. Det kostar ingenting extra och du kan dessutom använda hela din surf på utlandssemestern.

Reser du till ett land utanför Europa gäller däremot separata prisplaner. Se till att kolla upp priserna innan du reser utomlands så att du inte riskerar en dyr mobilräkning när du kommer hem.

MyBeats kundtjänst

Du kan ringa eller skicka e-post till MyBeats kundtjänst. Det finns även en frågor och svar-sida, men den är dessvärre inte allt för omfattande.

Telefon
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
E-post
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om MyBeats mobilabonnemang

Hur snabbt surfar man med MyBeats mobilabonnemang?

MyBeat går under Telenors mobilnät och kan således erbjuda surfhastigheter på mellan 10 och 40 Mbit/s, men tänk på att det kan variera beroende på var i landet du befinner dig.

Kan jag betala MyBeata mobilabonnemang via autogiro?

Ja, hos MyBeat finns möjlighet att betala mobilräkningen via autogiro.

Kan någon annan ta över mitt MyBeat-mobilabonnemang?

Ja, du kan låta någon annan ta över ditt mobilabonnemang. För att göra ett ägarbyte måste du kontakta kundtjänsten.

Hur kollar jag surfen hos MyBeat?

Det framgår inte av informationen på MyBeats supportsida hur du kollar hur mycket surf du har kvar på abonnemanget, så det bästa är nog att kontakta supporten och höra efter vad som gäller.

Har man ångerrätt på MyBeats mobilabonnemang?

Ja, hos MyBeat har alla kunder rätt att ångra beställningen utan att ange något skäl inom 14 dagar från att avtalet ingicks. Har du börjat använda tjänsten blir du skyldig att ersätta MyBeat för det du hunnit använda. Skicka ett mejl med ditt beslut och dina personuppgifter till MyBeats support för att ångra avtalet.

Hur säger man upp MyBeats mobilabonnemang?

För att säga upp mobilabonnemanget hos MyBeat skickar du ett meddelande om ditt beslut till supporten. Tänk på att en månads uppsägningstid gäller.

Vad har MyBeat för uppsägningstid på sina mobilabonnemang?

MyBeat har en månads uppsägningstid på sina mobilabonnemang. Men om du ska flytta ditt nummer till en annan operatör så avslutas abonnemanget den sista i samma månad.

Erbjuder MyBeat VoLTE-samtal?

Det står ingenting på hemsidan som tyder på att MyBeat erbjuder VoLTE-samtal. Däremot har mobilabonnemangen stöd för wifi-samtal.