MyBeat är operatören med många valmöjligheter

MyBeat är en mobiloperatör med flera bra mobilabonnemang att välja mellan. Förutom utbudet av olika mobilabonnemang med många olika surfnivåer är flexibiliteten det bästa med MyBeat. Du kan byta mellan olika surfnivåer när du vill. Ändringen slår igenom på en gång.

Mobilabonnemangen är dessutom ganska billiga och står sig bra i jämförelse med andra aktörer. MyBeat är inte den billigaste operatören på marknaden, men de är långt ifrån den dyraste. Operatören använder sig av Telias nät, vilket betyder att du borde få bra täckning nästan oavsett var du bor i landet. Telias mobilnät når nämligen ut till 99,9 procent av befolkningen.

Vid eventuella frågor behöver du aldrig tveka på att höra av dig till MyBeat. Deras kundtjänst är mycket trevlig och hjälpsam. En klar majoritet av kunderna ger kundtjänsten högsta tänkbara betyg.

Fördelar

 • Ingen bindningstid
 • Stort utbud av olika mobilabonnemang

Nackdelar

 • Inga rabatter för barn eller seniorer
 • En månads uppsägningstid

Hos My Beat kan du byta mellan olika mobilabonnemang när du vill

My Beat erbjuder mobilabonnemang utan någon bindningstid. Det innebär att du kan byta mellan de olika abonnemangen när du vill i månaden, och du behöver inte vänta till nästkommande månad innan ändringen slår in. Det skiljer My Beat från många andra konkurrerande operatörer.

Kontakta My Beats kundtjänst eller logga in på Mina sidor för att uppgradera eller nedgradera ditt mobilabonnemang.

Du kan även byta operatör när du vill, men då gäller alltid en månads uppsägningstid när du är betalningsskyldig. Ofta kan du få hjälp av din nya operatör att säga upp ditt gamla mobilabonnemang.

Fler mobilabonnemang än hos flera andra operatör

My Beat erbjuder fyra mobilabonnemang som alla har fria samtal och sms. Därmed kan du välja abonnemang efter surfnivå. Att erbjuda så pass många olika mobilabonnemang gör det lätt för dig att hitta något som passar ditt mobilanvändande.

Den enda svagheten med mobilabonnemangen är att det inte finns någon riktigt hög surfmängd att välja mellan. Surfar du väldigt mycket kan du därför behöva välja en annan mobiloperatör.

My Beat använder sig av Telias nät

My Beat använder sig av Telias 2G-, 3G-, och 4G-nät. Genom Telias nät når My Beat ut till 99,9 procent av befolkningen. Täckningen är bra över i stort sett hela landet och du kan använda ditt mobilabonnemang oavsett om du befinner dig i norra eller södra Sverige. Vilka hastigheter du kommer upp i påverkas dock av om du befinner dig på mindre orter eller i större städer. Hastigheten kan vara något begränsad på mindre orter, men du ska inte behöva oroa dig över att inte ha någon täckning alls.

Täckningen kan alltid påverkas av den omkringliggande miljön. Det innebär att din täckning kan påverkas av alltifrån hur många träd du har runt omkring dig till om du befinner dig inomhus omsluten av väggar. Titta på My Beats täckningskarta innan du tecknar ett mobilabonnemang. På så sätt kan du få en indikation på hur bra täckningen är där du bor och använder ditt mobilabonnemang mest. Täckningskartan är dock ingen garanti på att du får bra täckning.

 • Mobilnät Telia
 • Täckning 99,9%
 • Normalhastighet 10-40 Mbit/s

My Beat säljer begagnade Iphones till sina mobilabonnemang

Du kan dessutom köpa begagnade mobiltelefoner med mobilabonnemang hos My Beat. Mobilerna är renoverade och fabriksåterställda så att de fungerar i princip som en ny telefon. Mybeat erbjuder bara Iphones som har använts en kortare tid innan de återställdes.

Vill du ha en ny telefon kan du alltså slippa köpa den separat, utan kan skaffa den samtidigt som du tecknar ett mobilabonnemang hos My Beat.

Erbjudanden för familjer och företag men inte studenter och seniorer

My Beat har ett särskilt erbjudande för familjer som tecknar flera mobilabonnemang. De får 10 procent rabatt på paketpriset så länge de tecknar tre eller fler abonnemang. Familjen kan också dela på samma konto hos Mybeat, i stället för att ha ett konto och en faktura för varje abonnemang för sig.

Företagsabonnemangen hos Mybeat är riktigt bra. Det finns fyra olika abonnemangsformer att välja mellan, med olika surfnivåer och med fria samtal och sms. Företagsabonnemangen hos My Beat är dessutom mycket prisvärda.

My Beat har tyvärr inte några student eller seniorabonnemang. Det erbjuder de flesta operatörer, och man kan önska att My Beat också skulle göra det. Här finns det mer att jobba på för My Beat om de vill locka till sig den yngre respektive äldre delen av befolkningen.

 • Barn
 • Senior (+55 år)
 • Student
 • Ungdom (18-27 år)

Använd hela din surfnivå inom EU och EES

Du kan använda alla My Beats mobilabonnemang när du är utomlands i ett annat EU- eller EES-land. Det kostar ingenting extra och du kan dessutom använda hela din surf på utlandssemestern. Annars brukar operatörerna begränsa surfen utomlands till 10–25 GB.

Reser du utomlands till ett land utanför Europa gäller däremot separata prisplaner. Se till att kolla upp priserna innan du reser utomlands så att du inte riskerar en dyr mobilräkning när du kommer hem.

 • Ringa inom EU
 • Surfa inom EU

My Beats kundtjänst får jättebra betyg

Du kan ringa eller skicka e-post till My Beats kundtjänst. Det finns även en frågor och svar-sida, men den är dessvärre inte allt för omfattande. Kundtjänsten håller öppet under vardagar och hjälper dig gärna med ditt ärende. My Beats support har fått mycket bra omdöme från deras kunder. På omdömessajten Trustpilot har en övervägande majoritet gett My Beat högsta betyg i omdöme.

I jämförelse med andra operatörer är kontaktvägarna ungefär desamma, men My Beat får betydligt bättre betyg från sina kunder än vad de större operatörerna får. Det är samtidigt inte konstigt att de större operatörerna får mer kritik. Ju större operatören är desto fler kritiska röster får den.

 • Chat
 • E-post
 • Facebook
 • Telefon

Vanliga frågor om MyBeat

Kan jag betala via autogiro?

Ja, hos My Beat finns möjlighet att betala mobilräkningen via autogiro.

Mitt simkort har gått sönder. Hur beställer jag ett nytt?

Du beställer ett nytt simkort genom att kontakta My Beats kundtjänst.

Kan någon annan ta över mitt abonnemang?

Ja, du kan låta någon annan ta över ditt mobilabonnemang. För att göra ett ägarbyte måste du kontakta kundtjänsten.

Filip Svensson
Filip Svensson Telekom-skribent filip.svensson@mobilabonnemang.se