Foto: Paolo Bona/Shutterstock.com

Erbjudanden

VM-festen är igång och Sverige gör sin första match i mästerskapet redan i eftermiddag. Telia hoppas på ett starkt svenskt VM och erbjuder därför en extra GB surf för varje mål Sverige gör i VM.

Sommarens stora sporthändelse och världens största idrottsevenemang är igång, fotbolls-VM i Ryssland. Efter Sveriges två bragdartade möten med Italien i höstas är man nu i VM för första gången sedan 2006. Detta vill Telia fira. För varje mål Sverige gör i turneringen får operatörens mobilkunder med Telia Play, en extra GB att surfa för.

På tv-tjänsten Telia Play är det möjligt att följa hela VM på SVT och TV4.

– Fotboll är lägerelds-tv; vi tittar gärna tillsammans framför storbildsskärmar på sportbarer eller bänkade tillsammans framför teven. Men en del matcher i årets VM går på tider då många av oss jobbar, därför känns det riktigt bra att vi har en tjänst som nu möjliggör att fler svenskar kan se matcherna i sommar, oavsett när de spelas. Vi gör det lite enklare för alla fotbollsfans, säger Telias chef för Telias konsumentaffär, Anders Tillander.

Telia-kunderna har möjlighet att dryga ut surfpotten redan i eftermiddag då Sverige gör sin första match i årets mästerskap. För motståndet står Sydkorea.

Sverige gör i snitt sju mål per turnering

Om man tittar tillbaka på vårt blågula landslags VM-turneringar sedan 1934 så har man i snitt gjort sju mål per turnering. Det skulle med andra ord innebär sju GB data till Telias kunder.

Förhoppningen är dock att Sverige kan återupprepa bragden från 1994. Man kom inte bara hem med ett brons, man gjorde även 15 mål under turneringen. 15 svenska mål i årets VM skulle nog få många Telia-kunder att jubla lite extra.

Den eventuella surfen som operatörens kunder får är giltig i en månad.

Sveriges VM-matcher:

  • 18 juni Sverige – Sydkorea  14:00
  • 23 juni Tyskland – Sverige 20:00
  • 27 Juni Mexiko – Sverige 16:00