Erbjudanden

Många operatörer har idag mobilabonnemang med fri surf. Tele2 tar det dock till nästa nivå. Företaget inför nu en rabatt för kunder med abonnemanget Unlimited. Genom att bjuda in vänner och familj till en grupp ska priset för abonnemanget gå ned.

Tele2 inför billigare abonnemang i grupp

Mobilabonnemang med obegränsad surf blir allt vanligare och idag erbjuder flera operatörer den möjligheten. Tele2 inför nu Unlimited Together. Det ska göra det billigare att skaffa ett mobilabonnemang med fri surf. Genom att samla familj och vänner i en grupp där alla skaffar samma abonnemang, Unlimited, blir kostnaden lägre. Det ordinarie priset är nu 499 kronor i månaden, men genom att gå ihop med en kompis eller familjemedlem kan priset sjunka till 399 kronor. För en grupp om tre eller fler blir priset 349, vilket även är abonnemangets lägstanivå. Totalt kan tio personer ingå i en grupp.

Var och en i gruppen kommer fortsatt få sin individuella faktura på samma sätt som tidigare. Det ska därför gå utmärkt att bilda en grupp med kompisar utan att behöva skicka över pengar till varandra.

Går inte att kombinera med andra rabatter

Unlimited together ska inte gå att kombinera med andra rabatter. Men det går fortfarande att gå med i en grupp även om man har rabatt. Rabatten ersätts då av det nya priset man får från att vara med i gruppen. Studenter med studentrabatt via Mecenat kan dock ta del av det rabatterade priset. Man betalar då kostnaden för abonnemanget inklusive sin studentrabatt, minus rabatten från Unlimited Together.

Abonnemang med obegränsad surf har tidigare inneburit problem

Sedan något år tillbaka har Tele2 erbjudit obegränsad surf. Tidigare har man dock stött på problem då folk sätter servrar på att ladda ned torrents som lastar ned mobilnäten. Det har man nu löst genom att man efter en viss förbrukad datamängd måste skicka iväg ett sms där man begär mer data. Helt kostnadsfritt förstås.