Erbjudanden

Hallon väljer att följa i konkurrenten Vimlas fotspår och höja datapotten. Hallon som är Tres lågprisvarumärke har beslutat att införa en fördubbling av datapotterna för de flesta abonnemang. För befintliga kunder sker detta automatiskt.

Hallon höjer datapotten

Vimla är Telenors lågprisvarumärke. Nyligen gick man ut med att man skulle höja datamängden för flera av sina abonnemang. Nu har Hallon valt att göra det samma. Flera av sina abonnemang har fått en fördubblad datapott som började gälla från den 5 mars.

Konkurrensen om att vara den operatör med det billigaste mobilabonnemanget har pågått under en längre tid. Men vilken operatör som faktiskt är billigast beror på hur mycket mobildata man vill ha. I dagsläget har både Vimla och Hallon abonnemang för 100 kronor med 4 GB surf, skillnaden är dock att det i Hallons abonnemang även ingår fria samtal och sms. I Vimlas billigaste abonnemang ingår 600 sms och 60 samtal.

Abonnemangen får dubbel datapott

Med den nya prislistan kommer det billigaste abonnemanget för 99 kronor ha obegränsade samtal och sms samt 4 GB surf. För 149 kronor ingår istället 8 GB data och för 249 kronor ingår 25 GB. Personer som tidigare hade 25 GB kommer nu få 50 GB data. Det abonnemanget finns dock inte till för försäljning utan gäller bara för befintliga kunder. Hallons största abonnemang med 100 GB data för 349 kronor i månaden kommer förbli oförändrat.

Även Hallons fördelaktiga abonnemang för studenter och personer över 55 år har även fått datahöjningar.

För redan befintliga kunder sker denna ökning automatiskt.

Spara oanvänd data

Hallon erbjuder sina kunder även möjligheten att spara den mängd data som inte utnyttjas. Totalt är det möjligt att spara upp till 100 GB från månad till månad. Möjligheten att spara oanvänd data gäller alla abonnemangstyper.

Info! Sparad data går förlorad vid uppsägning av abonnemang, byte till annan abonnemangsform eller vid byte till kontantkort.

Tidigare kampanjer gäller fortfarande

För kunder som tecknade sitt abonnemang under en kampanj innebär höjningen av data inga förändringar. Kampanjen kvarstår och samma kostnad gäller som när abonnemanget tecknades.