Publikhav framför upplyst scen.Halebops digitala festival In Ear Festival gör det möjligt att uppleva musiken live utan att vara på plats i Slottsskogen. Foto: Elias Assar Gustafsson

Erbjudanden

I sommar kan du som Halebop-kund ta del av en av Sveriges hetaste festivaler utan att vara på plats rent fysiskt. Halebop släpper nämligen den digitala In Ear Festival där de sänder live från första parkett vid Way Out Wests olika scener.

I år finns det möjlighet att gå på Way Out West utan att befinna sig i Göteborg. Halebops nya digitala festival In Ear Festival sänder live från utvalda artister som ingår i årets upplaga av den populära musikfesten i Slottsskogen.

– Genom att ta bort bindningsplatsen från en fysisk festival öppnar vi upp för att vandra, ligga på stranden eller ha picknick samtidigt som man hör sina favoritartister direkt från sommarens hetaste scener i sina hörlurar, säger Emma Craig, Head of Halebop, i ett pressmeddelande.

Tillgänglig för dig som köper mobil och abonnemang med minst 20 GB

Man kommer släppa In Ear Festivals lineup kontinuerligt på inearfesival.se fram till Way Out Wests startdatum den 10 augusti. 

Halebops digitala festival blir tillgänglig för dig som köper valfri mobil + abonnemang med minst 20 GB surf. Alla “festivalbesökare” får hem en box med allt som behövs för en digital musikupplevelse, närmare bestämt ett festivalarmband, mobilen du har valt och de solcellsdrivna hörlurarna Urbanista Phoenix.

Häng med på vad som händer utan att vara där

Emma Craig konstaterar att det är många som lider av FOMO (fear of missing out), och att det brukar vara särskilt påtagligt under sommaren. Hon menar att deras kunder genom In Ear Festival nu kommer kunna ta del av allt det “viktiga” som händer på en festival, det vill säga musiken och artisterna, utan att vara på plats och trängas framför scenerna.