flicka i rutig skjorta använder smartphoneComviq har sedan en tidigare kampanj märkt att kunderna verkligen uppskattar förmånen med dubbel surf. Foto: Alexey Rotanov/Shutterstock.com

Erbjudanden

Comviq inför dubbel surf till alla kunder som också har abonnemang hos deras partner Com Hem. Anledningen är att fira att det har gått ett år sedan Com Hem blev en del av Comviq, skriver Comviq i ett pressmeddelande.

Den 3 december förra året slog Com Hem ihop sig med Comviq. För att fira detta inför Comviq ett specialerbjudande med de kunder som har abonnemang hos båda företagen.

Erbjudandet innebär fri surf till mobilen för företagens gemensamma kunder, utan någon extra kostnad utöver den ordinarie abonnemangsavgiften.

Bredbands- eller tv-abonnemang ger dig mer mobilsurf

För att ta del av erbjudandet behöver du ha ett mobilabonnemang hos Comviq med minst 5 GB surf. Du ska också ha ett bredbands- eller tv-abonnemang hos Com Hem.

Uppfyller du detta aktiveras alltså dubbel surf på din mobil. Har du flera mobilabonnemang skrivna på samma personnummer som Com Hem-abonnemanget gäller erbjudandet för alla dessa, upp till sex stycken abonnemang.

Om du inte redan har ett mobilabonnemang hos Comviq kan du hitta deras alternativ och jämföra dem med andra operatörers abonnemang i vårt jämförelseverktyg.

Dubbel surf är en uppskattad förmån hos Comviqs kunder

Det är inte första gången som Comviq ger sina kunder dubbel surf. Under förra året dubblade operatören surfen permanent hos alla sina kunder. Detta blev en succé, menar Comviqs affärsområdetschef Oscar Carlsson.

– Comviq har en historia av att vara schysst och enkelt, och i samband med att vi nu firar ett år med vår nyfunna kompis Com Hem vill vi belöna våra gemensamma kunder med det som vi tror att de uppskattar allra mest.

Comviq har varit verksamma sedan 1981. Deras affärsidé är att satsa på billiga mobilabonnemang och kontantkort för sina kunder och erbjuda en enklare form av mobiltelefoni.