Ung kvinna ligger i ett bubbelbad och tittar på film på en surfplatta.Med det nya samarbetet med NENT Group får Chilimobils kunder tillgång till hela Viaplays streamingtjänst och allt kan hanteras via deras egna konto hos Chilimobil. Foto: Press/Chilimobil

Samarbeten

För att maxa upplevelsen för de mest streamingintensiva kunderna inleder Chilimobil ett samarbete streamingföretaget Nordic Entertainment Group (NENT Group). Med det ny samarbetet får kunderna tillgång till Viaplays breda innehåll, skriver Chilimobil i ett pressmeddelande.

 
Chilimobil fortsätter att utveckla sina tjänster för att kunna erbjuda sina kunder möjligheten att leva sina digitala liv till fullo. Den nya samarbetet med NENT Group gör att Chilimobils abonnenter får tillgång till Viaplays utbud av Viaplays breda innehåll.

Ett prisvärt abonnemang med mervärde

Grundarna till Chilimobil startade abonnemangstjänsten för att snabba på den mobila utvecklingen och förenkla användandet och ge dem som i dag betalar mest något mer för pengarna.
 
För Chilimobil blir Viaplay en viktig del i paketeringen av Chilimobils erbjudande. Med det nya erbjudandet kombinerar man ett av de mest prisvärda mobilabonnemang i Sverige med innehåll från Viaplay.
 
Genom samarbetet får abonnenterna tillgång till filmer, serier, barnens favoriter, direktsänd sport och Viaplays originalproduktioner. Tjänsten från Viaplay finns tillgänglig som en tilläggstjänst för Chilimobils kunder. Kunderna kan på ett enkelt sätt sköta båda sina abonnemang genom sitt Chilimobilkonto. 

Chilimobil och Viaplay är en perfekt match

Enligt Hans Carlsson, som är en av Chilimobils grundare, är det här stort för en liten nykomling men kombinationen passar perfekt. I Sverige är Chilimobil den enda operatören som helt och hållet utgått från ”mobile first”, det vill säga att hela ens digitala liv finns i mobilen. Att kunna erbjuda sin kunder Viaplay är klockrent.
 
Head of Wholesale SE på Nordic Entertainment Group, Johan Martis, anser att samarbetet ger ett starkt mervärde som Chilimobil kan erbjuda sina kunder och samtidigt får Viaplay vara med redan Chilimobil på deras resa som uppstickare på den svenska mobilmarknaden redan från början.

Hans Carlsson, Fredrik Brunzell och Lars Ryen Mill startade Chilimobil under våren 2020 efter att de under många år i telekombranschen varit eniga om att det saknades ett mobilabonnemang på den svenska mobilmarknaden för den som vill leva ett mobilt liv, helt utan bindningstider men där allt ingår.