man går med bagage på flygplats.Foto: fizkes/Shutterstock.com

Erbjudanden

Telenor gör det enklare för sina kunder att surfa utanför Europa. Mobiloperatören har nämligen bestämt sig för att ta bort roamingavgifterna i bland annat USA, Turkiet och Schweiz. Dessutom tar man bort bindningstiderna på samtliga sina abonnemang.

Telenor tar täten bland landets mobiloperatörer när man nu slopar roamingavgifterna i flera länder utanför EU och EES. De nya länderna där kunderna ska kunna surfa till samma kostnad som i Sverige är USA, Schweiz, Turkiet, Andorra, Serbien och Montenegro.

– Vi är redan den operatör som är starkast förknippad med surf och generös roaming i utlandet. Nu stärker vi vår ställning ytterligare, säger John Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges konsumentaffär på mobilsidan.

Erbjuder surf utan roamingavgifter i över 40 länder

Förutom länderna inom EU och EES erbjuder Telenor även surf utan roamingavgifter i Malaysia, Thailand och Mayanmar.

Tänk på! Den fria roamingen i länder utan för EU/EES omfattar endast surf. Inom EU/EES-länder omfattar slopade roamingavgifter även samtal och sms.

Det innebär att Telenors kunder idag kan surfa till samma kostnad som i Sverige i 41 olika länder. Det är ingen annan mobiloperatör i landet som slopat roamingavgifterna i så många länder.

[Ads1]

Telenor Change ska göra det lättare att byta mobiltelefon

Telenor vill inte bara göra det lättare att surfa på utlandssemestern, man vill även göra det lättare för människor att byta till den senaste mobilen. Därför har man infört Telenor Change hos återförsäljarna Media Markt och Elgiganten.

Telenor Change innebär att Telenor tar bort delbetalningen på kundens gamla telefon när kunden köper en ny. Den gamla telefonen lämnar kunden in och därefter ser Telenor till att den får nytt liv igen, antingen genom att sälja den på nytt eller genom att plocka isär den och återanvända delar.

Dessutom har mobiloperatören beslutat sig för att slopa samtliga bindningstider på alla sina mobilabonnemang.