Rune Pedersen chef för Tre Sveriges privatmarknad.Rune Pedersen, chef för Tre Sveriges privatmarknad, säger att man med 3Flexibel tagit det bästa av två världar. Med 3Flexibel får kunderna frihet och flexibilitet utan att de förbinder sig till något. Foto: Press/Tre

Mobilabonnemang

Tre har lanserat ett helt nytt abonnemang, 3Flexibel. Det nya abonnemanget ger en större frihet och flexibilitet. Ingen bindningstid, delbetalningsmöjligheter, anpassa surfmängden efter dina behov och varje månad får du rabatt på telefonen. 

3Flexibel är ett helt nytt abonnemang från Tre. Och som namnet antyder är det ett abonnemang med större flexibilitet. 

Framtaget för att uppfylla kundernas behov

Tre Sveriges chef för privatmarknaden, Rune Pedersen, säger att de är medvetna om att behovet hos konsumenterna kan ändras snabbt. Det nya abonnemanget 3Flexibel gör att kunderna inte behöver binda sig till ett abonnemang utan att de kan anpassa abonnemangsformen allt eftersom. 

3Flexibel gör det även lättare för den som vill byta telefon ofta. Det blir även lättare för den som har en varierad dataförbrukning. Med 3Flexibel kan man även anpassa surfmängden efter sina behov. Om behovet av data minskar en månad kan man kan spara på dataanvändandet, och när man behöver mer data för surf kan man när som helst öka datamängden. 

Välj själv vilken delbetalningstid du vill ha

3Flexibel har heller ingen bindningstid. När man köper en telefon kan man välja att delbetala telefonen på 12, 24 eller 36 månader. Alla kunder som har ett 3Flexibel-abonnemang får upp till 100 kronor i rabatt varje månad som de är aktiva hos Tre. Hur mycket rabatt man får bestäms utifrån hur mycket surf man väljer.

Man kan välja på 5 GB, 15 GB, 50 GB eller obegränsad datamängd. 5 GB ger 30 kronor rabatt per månad medan de med högre surfmängd ger 100 kronor rabatt per månad. 

Det bästa av två världar 

Enligt Rune Pedersen har Tre tagit det bästa av två världar. 3Flexibel erbjuder kunderna frihet och flexibilitet samtidigt som man inte förbinder sig till något. Detta erbjuds dessutom till ett pris som man annars bara kan få genom abonnemang med bindningstid.

3Flexibel togs fram efter en kundundersökning som gjordes i samband med att Tre tog fram sitt helt nya reklamkoncept Trevligt. I undersökningen framgick det att kunderna ville ha ett abonnemang som var enklare och friare.