Hallon Företag mobilabonnemang

Hallon
  • Fria samtal & SMS ingår
  • Upp till 100 GB surf ingår varje månad
  • Ingen uppsägnings- eller bindningstid
Fler val
Sortering

Prislista För Hallon Företag mobilabonnemang

Sortera på
Sortera på
Abonnemang Surf Bindning Samtal SMS/MMS Kostnad
Företag
Företag
2 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 49 kr/mån
99 kr/mån
Företag
Företag
10 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 99 kr/mån
199 kr/mån
Företag
Företag
100 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 149 kr/mån
299 kr/mån

Om Hallon Företag

Med mobilabonnemang hos Hallon Företag får du tillgång till fria samtal inom Sverige, fria SMS till hela världen och 25 GB surf på 4G nätet. Du kan välja mellan faktura eller kort. Skulle surfen mot förmodan ta slut så kan du köpa till extra surf. Hos Hallon är du alltid utan bindningstid och utan uppsägningstid. Hallon har täckning för 99% av Sverige befolkning. Hallon företag har även en dedikerad kundservice för sina företagskunder.

Köp extra surf till Hallon Företag

Hos Hallon Företag har du alltid fast pris och i mobilabonnemanget Hallon Företag ingår hela 25 GB surf och du surfar på 4G nätet om din mobil stödjer detta och du befinner dig i ett område som har 4G täckning. 25 GB surf räcker väldigt länge men om surfen mot förmodan skulle ta slut så kan du köpa extra surf. Det finns tre olika alternativ om du behöver köpa extra surf till Hallon Företag:

  • 2 GB för 49 kr
  • 20 GB för 149 kr
  • 100 GB för 249 kr

Kolla förbrukningen för Hallon Företag

Med mobilabonnemanget Hallon Företag har du alltid tillgång till fria samtal och MMS inom Sverige och fria SMS till hela världen och du behöver inte oroa dig över saldot. Det ingår även 25 GB surf som du kan använda inom Sverige och EU/EES. Du betalar även för MMS och samtal till utlandet samt betal-SMS. På ”Mina sidor” på hemsidan kan du kontrollera din förbrukning och du kan även välja att aktivera en kostnadskoll, på så vis kommer du aldrig kunna överstiga din månadsavgift. Du aktiverar och inaktiverar kostnadskollen enkelt via Mina Sidor.

Beställ Hallon Företag med mobil

Du kan välja att köpa endast mobilabonnemanget Hallon Företag för 299 kr i månaden utan bindningstid och uppsägningstid eller så kan du välja att köpa tillsammans med en mobil. Väljer du att köpa tillsammans med en mobil så är bindningstiden 24 månader för mobilen.