Erbjudanden

Telia Play som innehåller bland annat filmer, tv-kanaler och HBO Nordic, har tidigare bara varit tillgängligt för tv-kunderna. Men nu ska även mobilkunderna ta del av samma utbud via appen. Från 1 april blir även streaming inom hela EU tillgängligt.

Operatören marknadsför Telia Play som Sveriges bredaste streamingtjänst. I appen ska nu mobilkunderna kunna ta del av utbudet var, när och hur de vill. 

Telia Play blir tillgängligt för mobilkunder

Telia Play består idag av 15 tv-kanaler, live och inspelat, samt HBO Nordic, SF kids, National Geographic+ och en filmbutik med över 10 000 filmer. Innehållet har tidigare bara varit tillgängligt för Telias tv-kunder.

– Det känns jättebra att kunna erbjuda våra mobilkunder Telia Play. Här har vi en unik innehållsmix med HBO Nordic, SF Kids och National Geographic+ i kombination med de mest populära tv-kanalerna, säger Regina Donato Dahlström, chef Telia Konsumenttjänster, i ett pressmeddelande.

Tjänsten blir tillgänglig i hela EU

Mobilkunderna kommer få allt tillgängligt i appen för 149 kronor i månaden. Totalt kommer tjänsten kunna användas på två olika enheter samtidigt och för nya kunder kommer man få möjlighet att testa Telia Play gratis i 30 dagar.

En annan nyhet Telia kommer med är att man från och med den 1 april kommer kunna streama inom hela EU. Men för att göra detta krävs det att kunden lämnar uppgifter om var denne är bosatt. Det görs i samband med att man tecknar tjänsten. 

– Tjänsten är lätt att beställa, säga upp och hantera med några få knapptryck. Du kommer igång omgående, ingen extra utrustning eller teknik behövs, dessutom är allt innehåll samlat på ett ställe. Nu behöver du inte längre fundera på var du kan se Homeland utan hittar allt direkt, säger Regina Donato Dahlström.