En hand från kostymklädd man som pekar på en wifi-symbol mot skärmen.Select Telecom vill dubbla sin omsättning och expandera till ännu en stad. Målet är att gå från 20 miljoner till 40 miljoner kronor. Foto: grapestock/Shutterstock

Företagsaffärer

Den nya telekomkedjan Select Telecom har redan etablerat sig i två städer, skriver Telekom idag. Nu letar de febrilt efter en tredje stad att växa i.

Select Telecom startades år 2019 av bland andra André Ary och nuvarande vd Carl Jäderberg. Båda två kommer från en bakgrund av återförsäljare samt operatörsäljare och har därför ett tydligt fokus på kundtjänst. Det vill de utveckla ytterligare i takt med att företaget växer.

Kundtjänsten i fokus

Med sin bakgrund inom telekom har det för André Ary och Carl Jäderberg varit självklart att lägga fokus på kundnöjdhet. De vet hur viktigt det är att få nöjda kunder eftersom nöjda kunder, i deras mening, är vad som hjälper ett företag inom telekom att växa.

– Vår vision är att bli det mest attraktiva bolaget i branschen där kundnöjdhet är prio ett. Nöjda kunder skapar ökad tillväxt. Vi ser på branschen med nya ögon där vi verkligen vill göra skillnad och bli det självklara valet när företag ska upphandla sin telefoni, säger Carl Jäderberg.

Företaget har hittills expanderat genom att utnyttja sporten. Select Telecom utgår nämligen alltid från något idrottslag där telefoniaffärerna investeras tillbaka in i klubben. Att använda idrottsklubbar för att komma åt näringslivet på orten har varit ett naturligt steg, menar de.

– Intäkten vi får genom telefoniaffären går direkt in till klubben och sedan arbetar vi tillsammans med föreningen för att komma åt företagen i nätverket och genom detta skapa långsiktiga och bra affärer, förklarar Carl Jäderberg. Föreningen blir en väldigt bra referenskund mot övriga företag.

Vill dubbla omsättningen

Just nu har Select Telecom en omsättning på närmare 20 miljoner kronor per år. Målsättningen är att dubbla den siffran genom att expandera. Samtidigt vet de inte vilken ort som kommer bli Select Telecoms nya målsättning, utan de undersöker fortfarande var företaget kommer att passa.

Troligtvis kommer de dock att välja en stad med ett etablerat idrottslag, eftersom det är så de vuxit så här långt.

I dagsläget finns Select Telecom i Växjö och i Norrköping.