Med mobildata kan du betala dina köp med mobilen. Foto: Pressbild / Getswish.se

Erbjudanden

Allt fler uppger att de föredrar att betala med hjälp av olika betalningstjänster i sin smartphone framför att betala med ett traditionellt plastkort. Mywallet, Paypal och Swish är de mest populära betalningstjänsterna. Men då både Apple och Facebook också lanserar mobila betalningstjänster ökar konkurrensen.

Det ökande användandet av betalningsmetoder innebär att fler smartphoneanvändare önskar större mängder data. Mobiloperatörernas erbjudanden för mobilabonnemang och inkluderad mängd data varierar, det kan därför vara bra att se över ditt avtal och andra alternativ då och då. 

Med rätt mobilabonnemang kan du oftare betala med din smartphone

Tack vare olika betalningstjänster har det blivit allt enklare att handla och betala med hjälp av sin smartphone. Undersökning visar att Sverige är det landet i Europa där konsumenter i högst utsträckning uppgett att de är positivt inställda till de nya betalningsmetoderna. Hela 71 %  av tillfrågade svenska konsumenter anger att de önskar betala med hjälp av sin smartphone. Detta jämför med i Storbritannien där endast 41 % känner samma positiva inställning till de digitala innovationerna.

Med tanke på aptiten på mobila betalningsmetoder hos svenska smartphoneanvändare beräknas användning av mobildata öka då allt fler betalningar sker online. Som smartphoneanvändare är det bra att ha i åtanke att du troligtvis i framtiden kommer bruka mer data än vad du tidigare gjort. Det är därför bra att du kikar över ditt nuvarande abonnemang. Kanske är det mer lönsamt för dig att byta mobiloperatör.

Innan du tecknar ett nytt abonnemang är det av vikt att du jämför de olika mobiloperatörerna och ser över erbjudanden och priser. På så sätt kan du hitta ett mobilabonnemang som erbjuder mycket data till bästa pris. 

Tips! Hitta ett mobilabonnemang som erbjuder mycket data till ett billigt pris och fortsätt betala i mobilen!

Teckna ett nytt mobilabonnemang och köp en smartphone billigt 

Kontanter är en utdöende trend och många gånger är det endast betalkort eller exempelvis Swish som gäller när du som konsument ska betala ett köp. I och med det ökade utbudet av betalningstjänster ökar även antalet företag som väljer att använda sig av mobila betalningstjänster för att ta betalt av sina kunder.

Med tanke på smartphones nya uppsving finns det därför anledning att skaffa en smartphone om du inte redan äger en. Detta eftersom en smartphone på många olika sätt kan förenkla din vardag. Ett köp av en smartphone ses dock av många som en dyr investering. Men så behöver det inte vara. Idag finns det många mobiloperatörer som erbjuder sina kunder fördelaktiga erbjudanden på exempelvis mobilabonnemang för iPhone. Dessutom behöver du ofta inte betala för hela din smartphone vid köptillfället utan kan delbetala.

Så innan du innan du tecknar ett nytt mobilabonnemang kolla gärna upp vilken operatör som kan erbjuda dig den bästa dealen som passar just dig.