Med nya Samsung Galaxy S20 FE kan du ta perfekta selfiebilder. Dessutom har Galaxy S20 FE berikats med 30x Space Zoom som förenar 3x optisk zoom med en högteknologisk digital zoom, vilket gör att du kan ta riktigt bra naturbilder. Foto: Press/Samsung

Artiklar

Nu är det senaste tillskottet i Galaxy S-familjen, Samsung Galaxy S20 FE, officiell. I ett pressmeddelande från Samsung framgår det att nya Galaxy S20 FE är utrustad med en professionell kamera, premiumfunktioner och flera nya spännande färgalternativ till ett tillgängligt pris.

För att ta fram en attraktiv mobiltelefon till ett bra pris har Samsung valt att lyssna på vad deras Galaxy-användare har gillat mest med S-serien och därefter samlat alla de populäraste funktionerna i nya Galaxy S20 FE. De mest uppskattade funktionerna var trippelkameran, en display med 120 Hz, 5G och ett kraftfullt batteri som håller under en hel dag. 

Resultatet blev smartphone med kraftfullt batteri, stor skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens och en maxad kamera. Dessutom finns mobilen i sex olika färgalternativ.

Enligt Samsungs produktchef för mobiltelefoner, Sebastian Wirhed, är Galaxy S20 FE en riktig premiumtelefon fast med ett pris som gör den tillgänglig till en större målgrupp. 

Professionell kamera

Samsung Galaxy S20 FE ger användaren verktyg för att ta professionella foton tack vare sin kamerafunktionalitet. Galaxy S20 FE är dessutom utrustad med en 32 megapixel selfiekamera som gör att du kan ta den perfekta selfien lättare än någonsin.

Kameran, som har en större bildsensor och kan utnyttja pixlarna effektivare, är extremt ljuskänslig, vilket gör det lättare att ta bra bilder även i miljöer som är mörkare. 

Galaxy S20 FE har även utrustats med en 30x Space Zoom som förenar 3x optisk zoom med en högteknologisk digital zoom, vilket gör att du kan ta riktigt bra naturbilder.

Stilren design i många färger

Designen på Samsung Galaxy S20 FE är stilren och du kan välja på inte mindre än sex olika färger. Baksidan på telefonen är matt vilket förhindrar märken från fingeravtryck.

Pålitligt batteri och snabbare nedladdning

Samsung Galaxy S20 FE är utrustad med en batteri på 4 500 mAh, vilket är ett mycket kraftfullt batteri som håller hela dagen. Dessutom kan du snabbladda mobilen både via sladd men även trådlöst. 

Galaxy S20 FE är även utrustad med 5G, vilket gör att du snabbt kan ladda ner filmer eller andra tunga filer. 

Samsung Galaxy S20 FE börjar säljas den 2 oktober till ett rekommenderat pris på 7 490 kronor för 4G-versionen och 8 490 kronor för 5G-versionen. Men du kan redan nu förboka en Galaxy S20 FE.