Telness erbjuder företagsabonnemang till låga priser

Telness har mycket bra företagsabonnemang som dessutom står sig i konkurrensen rent prismässigt. Utbudet är inte allt för stort men eftersom Telness inte har någon bindningstid kan du byta företagsabonnemang om du upptäcker att surfbehoven ändras över tid.

Täckningen kan man inte klaga på eftersom Telness använder sig av Telias prisbelönta nät. Du kan surfa i höga hastigheter i både 2G-, 3G- och 4G-nätet. Skulle du ha några funderingar gällande företagsabonnemanget kan du alltid kontakta kundtjänsten som är mycket hjälpsam. Många problem kan du däremot lösa själv genom att titta på Telness frågor och svar-sida som är ganska omfattande.

Fördelar

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Låga priser

Nackdelar

 • Inte så många surfnivåer att välja mellan

Telness har företagsabonnemang utan bindningstid och uppsägningstid

Telness företagsabonnemang har varken bindningstid eller uppsägningstid så om ditt abonnemang inte passar dig kan du byta när du vill. Du byter enkelt mellan de olika abonnemangen på Telness hemsida. Vid byte av operatör kan du få hjälp av din nya operatör att säga upp företagsabonnemanget hos Telness. Du kan även pausa ditt företagsabonnemang om du inte skulle behöva använda det under en begränsad tid.

Alla kollegor som är anslutna till Telness har en möjlighet att själv göra ändringar på sitt abonnemang. Alla ändringar måste dock godkännas av en administratör innan de går igenom. Alla eventuella ändringar börjar gälla senast nästkommande månad.

Med Telness företagsabonnemang får du dessutom alla abonnemang på en samlingsfaktura. På så sätt kan ditt företag frigöra en hel del onödig administration.

Telness har mobilabonnemang med 100 GB surf

Telness har ett fåtal olika företagsabonnemang att välja mellan. Det som skiljer abonnemangen åt är surfmängden, alla kommer nämligen med fria samtal och sms. Telness har inget mobilabonnemang med fri surf men däremot har man en surfnivå på 100 GB vilket för de flesta är att betrakta som obegränsad surf.

Är du osäker på vilken datamängd du behöver kan du enkelt hålla koll på det genom att logga in på Telness hemsida. Upptäcker du att någon annan surfmängd skulle passa dig bättre kan du byta när du vill.

Telness använder sig av Telias nät som är bäst i Sverige

Telness använder sig av samma när som Telia, som är det bästa mobilnätet i Sverige. Du kan befinna dig i stort sett var som helst i vårt avlånga land och ha täckning i både 2G- 3G- och 4G-näten.

Även om Telias nät är bäst i Sverige kan det finnas platser i landet där täckningen är sämre. Skog och berg är exempel på ställen där det kan vara svårt att få täckning. Ta en titt på Telness täckningskarta för att se hur täckningen är där du har tänkt använda företagsabonnemanget som mest. Täckningskartan är aldrig en garanti för bra täckning, men den kan ge en indikation.

Har Telness mobilabonnemang stöd för 5G?

Nej, Telness mobilabonnemang har inte stöd för 5G. Operatören skriver inte heller något om, och i så fall när, en lansering är att vänta. Men håll utkik på uppdateringar här eller på Telness egen hemsida, inom telekom kan det nämligen gå snabbt.

 • Mobilnät Telia
 • Täckning 99%
 • Normalhastighet 10-60 Mbit/s

Telness säljer inga telefoner till sina mobilabonnemang

Hos Telness kan du inte köpa någon ny telefon till ditt företagsabonnemang. Däremot samarbetar de med Per Månad, som erbjuder leasing av Iphones för företag. Man kan då säga att du hyr en Iphone under 24 månader. Därefter skickar du tillbaka telefonen och den återanvänds av någon annan.

Använd Telness inom EU till samma kostnad som i Sverige

Telness företagsabonnemang använder du till samma kostnad som i Sverige när du reser inom EU eller EES. Du behöver därför inte oroa dig över att det ska kosta mycket att använda mobilabonnemanget utomlands. Reser du däremot utanför EU eller EES tillämpas separata prisplaner. Håll koll på vad det kostar där du befinner dig för att inte riskera höga mobilkostnader.

Fri roaming gäller bara när du själv använder telefonen utomlands och inte när du befinner dig i Sverige och ringer eller sms:ar till ett annat EU-/EES-land.

 • Ringa inom EU
 • Surfa inom EU

Telness kundtjänst får bra betyg

Telness har en bra kundtjänst med flera olika kontaktvägar. Det går att både ringa och chatta med företaget. Dessutom kan du be Telness ringa upp dig vilket är mycket bra om du själv inte vill sitta i en telefonkö.

På Telness hemsida hittar du även en frågor och svar-sida som besvarar kundernas vanligaste frågor.

Kundtjänsten är mycket trevlig och ger ett gott bemötande. Många kunder tycker detsamma och ger Telness goda betyg på omdömessajten Trustpilot. Flera kunder säger att Telness är en kundvänlig operatör.

 • Chat
 • E-post
 • Facebook
 • Telefon

Vanliga frågor om Telness mobilabonnemang

Kan man spara surf hos Telness?

Nej, Telness erbjuder för tillfället inte möjligheten att spara oanvänd surf till kommande månader.

Vilka erbjudanden har Telness på mobilabonnemang?

Du kan se alla Telness erbjudanden på mobilabonnemang på vår sida om Telness.

Har Telness mobilabonnemang för privatpersoner?

Nej, Telness riktar sig bara till företag. Är du intresserad av mobilabonnemang för privatpersoner kan du besöka vår sida där du kan jämföra mobilabonnemang.

Vad innebär Telness nöjd kund-garanti?

Det innebär att du får tillbaka förra månadens månadsavgift om du inte är nöjd med servicen du har fått. Uppstår det tekniska fel med tjänsten får du också pengarna tillbaka.

Kan man använda Telness utomlands utan kostnad?

Inom EU kan du använda ditt Telness-abonnemang i stort sett som vanligt. I andra länder tillkommer det specifika avgifter som varierar beroende på land. Se till att kontrollera priserna på förhand.

Filip Svensson
Filip Svensson Telekomskribent filip.svensson@mobilabonnemang.se