Halebop mobilabonnemang

  • Sveriges nöjdaste mobilkunder
  • Oanvänd mobilsurf överförs till nästa månad
  • Ingår i Telias nät med Sveriges bästa täckning
Fler val

Halebops mobilabonnemang för privatpersoner

2 GB surf
50samtal
500SMS
0 månbindningstid
99 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 1188 kr
4 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
189 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 2268 kr
15 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
219 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 2628 kr
30 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
269 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 3228 kr
15 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
289 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 3468 kr
60 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
329 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 3948 kr
30 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
339 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 4068 kr
60 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
399 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 4788 kr

Halebop är för dig som vill surfa billigare i Sveriges bästa mobilnät

Halebop är Telias lågprisvarumärke och erbjuder mycket bra täckning över hela Sverige. Halebop använder sig av samma mobilnät som Telia, som är det bästa mobilnätet i hela landet. Priserna på mobilabonnemanget Rubbet är helt klart lågt, men det finns flera operatörer som erbjuder både lägre priser och större mobilabonnemang. Halebop har ett relativt litet utbud, och det kan därmed bli svårt för dig att hitta ett mobilabonnemang som stämmer överens med ditt mobilanvändande.

Den stora svagheten är Halebops kundtjänst, som har väldigt få kontaktvägar. Är du en person som värdesätter en bra kundtjänst bör du alltså inte välja Halebop. Den omfattande frågor och svar-sidan indikerar i stället att operatören är till för dig som klarar av att lösa problem på egen hand.

Med Halebop kan du spara oanvänd surf, så mobilabonnemangen passar även bra för dig som surfar olika mycket från månad till månad.

Fördelar

  • Sveriges bästa täckning
  • Spara oanvänd surf
  • Säljer även begagnade mobiler + abonnemang

Nackdelar

  • Få surfnivåer att välja mellan

Halebop har mobilabonnemang utan bindningstid

Halebops abonnemang kommer utan bindningstid men med en månads uppsägningstid. Därför är det lätt att uppgradera och nedgradera mobilabonnemanget närhelst du känner för det. Om du tecknar ett mobilabonnemang hos Halebop och inser att det inte passade dig har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Det är även relativt enkelt att byta operatör om du är missnöjd med Halebop, men då har du alltid en månads uppsägningstid och är betalningsskyldig. Vill du byta mobilabonnemang räcker det med att du kontaktar din nya operatör så får du hjälp att säga upp ditt gamla abonnemang.

När du tecknar ett mobilabonnemang med mobil får du välja om du vill ha bindningstid eller inte. Med bindningstid kan du få ned månadskostnaden. Det är bra att du själv får bestämma om du vill ha en bindningstid eller inte.

Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt mobilabonnemang

Alla mobilabonnemang har fria samtal och sms, så det enda som skiljer abonnemangen åt är surfmängden. Utbudet av olika surfmängder hos Halebop är ganska begränsat. I förhållande till konkurrenterna finns det inte så mycket att välja mellan. Operatören erbjuder dock de vanligaste surfmängderna, så det bör finnas något som passar de flesta mobilanvändare. Tyvärr har Halebop inget mobilabonnemang med fri surf.

För den som förbrukar olika mycket surf varje månad är det bra att Halebop låter dig spara oanvänd surf. Det går dock inte spara obegränsat med surf. Du kan som mest spara lika mycket surf som ingår i ditt mobilabonnemang varje månad.


Halebop använder Telias mobilnät som är bäst i Sverige

Halebop använder Telias mobilnät som sammantaget är det bästa på hela mobilmarknaden. Du kan surfa i höga hastigheter i både 3G- och 4G-näten. Täckningen är bra över i stort sett hela landet, men det är framförallt i norra Sverige som skillnaden mellan Telias täckning och övriga mobilnät är som störst.

Även om täckningen är marknadsledande kan det finnas platser i landet där den inte är helt bra. Därför är det alltid bäst om du tittar på täckningskartan för att se hur bra Halebops täckning är där du bor.

Mobilnät
Telia
Normalhastighet
10–60 Mbit/s
Täckning
99,9 %

Erbjuder nya och begagnade iPhone- och Samsung-mobiler

Halebop säljer mobiler med tillhörande abonnemang från Samsung, Apple och alla de andra stora mobiltillverkarna. De har ett stort utbud med både nya och gamla modeller. Halebop har dessutom lägre priser än många konkurrenter vilket är mycket positivt. Köper du mobiltelefon med abonnemang har en del operatörer automatiskt en bindningstid, men hos Halebop kan du välja om du vill ha någon bindningstid eller inte.

Operatören säljer dessutom begagnade mobiler med mobilabonnemang. Mobilerna får märkningen toppskick eller bra skick beroende på mobilens skick. Toppskick innebär att mobilen kommer i originalförpackning med alla tillbehör och att den kan ha några repor och märken. Köper du en mobil till bra skick levereras mobilen utan någon förpackning. Dessutom kan mobilen ha både repor och märken.

Halebop har förmånliga erbjudanden för studenter

Halebop Student erbjuder extra förmånliga priser på sina redan billiga mobilabonnemang till studenter. Priserna är helt klart låga men långt ifrån lägst. Tyvärr för studenternas del finns det dessutom väldigt få surfnivåer att välja mellan, fler nivåer hade varit att föredra.

Överlag har Halebop inte så många olika erbjudanden att välja mellan. Andra operatörer kan ha rabatter för studenter, barn, seniorer och till och med familjer, men Halebop har valt att bara satsa på studenter. Inom det området finns det helt klart mycket att förbättra.

Barn
Senior (+55 år)
Student
Ungdom (18-27 år)

Använd ditt mobilabonnemang utan extra kostnad inom EU och EES

Med alla Halebops mobilabonnemang kan du åka utomlands och använda mobilen utan att behöva oroa dig för höga mobilkostnader när du kommer hem till Sverige. Inom EU och EES använder du mobilabonnemanget till samma kostnad som hemma. Surfen är dock begränsad till 10 GB i månaden utan någon extra kostnad. Har du ett mobilabonnemang med rörligt pris för surfen kan du bara surfa för 5 GB. Skulle surfen ta slut kan du alltid köpa till extra och det kostar precis lika mycket som i Sverige.

Om du använder mobilen utomlands i länder utanför EU eller EES gäller andra prislistor. På Halebops hemsida kan du se vad det kostar att använda mobilen i det land du har tänkt åka till.

Ringa inom EU
Surfa inom EU

Halebops kundtjänst har få kontaktmöjligheter

Halebops kundtjänst har en del att jobba på om man jämför med konkurrenterna. De flesta konkurrenter erbjuder telefontjänst, men det gör inte Halebop. Man kan bara kontakta dem via chatt och mejl. Ytterligare ett problem är svarstiden för mejl, som är på upp till ett dygn.

Något Halebop däremot har lyckats bra med är den omfattande frågor och svar-sidan som besvarar de flesta frågorna som kunderna kan tänkas ha. Frågor och svar-sidan är även väldigt tydligt strukturerad, vilket gör det lätt att hitta det man letar efter.

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Vanliga frågor om Halebop


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@mobilabonnemang.se