Halebop mobilabonnemang

Halebop
  • Sveriges nöjdaste mobilkunder
  • Oanvänd mobilsurf överförs till nästa månad
  • Ingår i Telias nät med Sveriges bästa täckning
Fler val
Sortering

Halebops mobilabonnemang för privatpersoner

Sortera på
Sortera på
Abonnemang Surf Bindning Samtal SMS/MMS Kostnad
Rubbet
1 GB data 0 mån bindning 50 samtal 500 SMS/MMS 99 kr/mån
Rubbet
3 GB data 0 mån bindning 100 samtal 1000 SMS/MMS 169 kr/mån
Student
Student
8 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 199 kr/mån
Rubbet
8 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 269 kr/mån
Student
Student
30 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 299 kr/mån
Rubbet
30 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 369 kr/mån

Om Halebop

Halebop grundades år 2000 och är idag den lilla operatören som ingår i Sveriges största nät, nämligen Telias mobila nät. Halebop strävar efter att alltid ha snabb surf, möjlighet att ringa och SMS:a var du än befinner dig. Halebop strävar också efter att du som kund alltid ska ha chansen till en schysst deal oavsett om du väljer att ha abonnemang, kontantkort, mobilt bredband, köp av telefon eller tillbehör. År 2016 utsågs Halebop som ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni 2016” från SKI, Svensk Kvalitetsindex.

Halebop täckning

Halebop ingår i Telias nät och du kan enkelt hitta täckningskartan på Halebops hemsida över mobilsurfen av 4G, Turbo 3G och EDGE, samt för täckningen för SMS och samtal. Du hittar även planerade utbyggnader av nätet.

Halebop support

Halebop vill kunna erbjuda dig riktigt bra priser på mobilabonnemang och kontantkort, därför finns Halebops support endast online. Detta är även för att du som kund enkelt ska kunna komma i kontakt med supporten, utan att behöva sitta i långa telefonköer. Chatten är öppen för support alla dagar, året runt mellan 08:00-22:00. Många ärenden går även bra att lösa själv via ”Mitt Halebop” eller via Halebop-appen för Android eller iOS. Det går även bra att maila dina frågor dygnet runt.

Du behöver inte ha ett konto för att kunna chatta eller maila med Halebops support. Om du vill komma i kontakt med supporten utan ett konto gör du följande steg:

  1. Gå till https://support.halebop.se/kontakta
  2. Skriv till exempel "Hej, vill teckna nytt abonnemang".
  3. Om inget av alternativen passar din fråga klickar du ”Kontakta Support".
  4. Har du ingen inloggning till Mitt Halebop, så klickar du på "Kontakta oinloggad".
  5. Välj ”starta chatt” mellan kl. 08–22 eller maila dygnet runt.

Beställ Halebop mobilabonnemang med mobil

Hos Halebop kan du köpa en mobil på avbetalning i samband med köp av mobilabonnemang och dessutom ibland få ta del av fina tillbehör på köpet. När du köper ett mobilabonnemang med en mobil på avbetalning väljer du att betala av den på 12 månader, 18 månader eller 24 månader. Om du väljer alternativ ”student” så går endast alternativen 12 månader eller 24 månader att välja mellan.

Halebop erbjuder alltid de senaste mobilapparaterna och det är enkelt för dig att hitta just det märke du är intresserad av på hemsidan. När du beställer en mobil med mobilabonnemang kan du i vissa fall få mobilen levererad inom en timme, om du bor i Stockholm, av tjänsten urb-it.