Hur fungerar Vimlas tipslänk?

Vimlas tipslänk fungerar så att du kan få rabatt på ditt mobilabonnemang hos Vimla genom att tipsa andra. Om du skaffar ett av Vimlas mobilabonnemang får du en tipslänk som du kan skicka till andra för att erbjuda dem att också skaffa Vimla. För varje person som skaffar abonnemang hos Vimla via dina tipslänkar får både du och den nya kunden 10 kronor rabatt i månaden för era abonnemangs månadskostnader.

Så får du rabatt med Vimlas tipslänk

  1. Skaffa Vimla. Om du inte redan har ett av Vimlas mobilabonnemang behöver du skaffa det för att använda dig av tipslänkar.
  2. Skicka en tipslänk. Du loggar in på webbtjänsten Mitt Vimla och klickar på Tipsning i menyn. Där finns en tipslänk som du kan skicka till andra via mejl, Facebook eller sms.
  3. Personen tecknar ett abonnemang. För att du ska få rabatten behöver personen du har skickat tipslänken till teckna ett abonnemang hos Vimla. Det är viktigt att personen går via din tipslänk för att teckna abonnemanget för att ni båda ska få rabatten.
  4. Få rabatt. När personen har betalat för sitt abonnemang får ni båda 10 kronor rabatt på era månadsavgifter.

För varje person som skaffar Vimla genom dina tipslänkar får du ytterligare 10 kronor rabatt. Det är alltså fullt möjligt att få ett helt gratis mobilabonnemang om du värvar tillräckligt många.

Tips! Använd en tipslänk när du själv ska skaffa Vimla, så får du den första rabatten på 10 kronor redan när du tecknar abonnemanget.

Rabatten gäller så länge personen du skickade tipslänken till har kvar sitt abonnemang hos Vimla och betalar månadskostnaden. Om personen skulle avsluta sitt abonnemang blir alltså du som skickade tipslänken av med din rabatt. Du går också miste om rabatten tillfälligt om personen skulle pausa sitt mobilabonnemang, inte betala en månadskostnad eller om en betalning inte skulle gå igenom.