Erbjuder Penny mobilabonnemang?

Nej, Penny har flyttat över verksamheten till sitt moderbolag Tele2 och erbjuder därför inte mobilabonnemang för nya kunder längre. Men du som redan är mobilkund hos Penny och följer med i flytten till Tele2 behåller samma pris som tidigare och får dessutom högre surfmängd.

Vill du inte följa med i flytten till Tele2 måste du senast den 24 september 2021 ha avslutat ditt Penny-abonnemang. Det gör du genom att logga in på ditt Pennykonto och går till inställningar där du kan välja att ta bort kontot. Sedan följer du guiden som startar.

Hitta ett bättre och billigare mobilabonnemang
Välj surf
0 GB
2 GB 100 GB

Vad händer med mitt mobilabonnemang hos Penny efter flytten till Tele2?

Är du nuvarande mobilkund hos Penny och väljer att följa med i flytten till Tele2 behåller du ditt vanliga gspris tills vidare, samtidigt som mobilabonnemanget uppdateras med mer surf. Som en kompensation för att din sparade mobilsurf tyvärr försvinner får alla kunder som följer med till Tele2 dessutom en extra surfpott på 50 GB under de första 12 månaderna.

Vad som händer med din Pennypott? Har du pengar kvar på ditt konto hos Penny kommer summan att betalas ut till ditt kopplade betalkort i samband med flytten.

På tal om betalkort kan det vara bra att känna till att Tele2 har lite andra betalningsmöjligheter än Penny. I stället för att abonnemangskostnaden dras från ett kopplat kort varje månad är det pappersfaktura, e-faktura eller autogiro som gäller efter flytten.

Vilket mobilabonnemang ska jag välja i stället för Pennys?

Tele2 erbjuder ju också mobilabonnemang men till betydligt högre priser än Penny. Så om du vill ha ett abonnemang i ungefär samma prisklass som Pennys kan du till exempel kolla in Comviqs erbjudanden. Då kan du ju dessutom fortsätta surfa i Tele2:s mobilnät. Vimla och Karma Mobil, som båda använder Telenors mobilnät, har också flera prisvärda alternativ. Precis som Penny erbjuder Vimla möjligheten att spara oanvänd surf till nästkommande månad, vilket så klart är ett stort plus.