Vilket mobilabonnemang ska jag välja?

Välj det mobilabonnemang som passar dina vanor för samtal, sms och surf bäst. Många operatörer erbjuder olika rabatter och det viktigaste är att ditt mobilabonnemang är anpassat efter dina vanor. För att hitta det bästa mobilabonnemanget för dig är det bäst att du jämför mobilabonnemang och väljer det som passar dig.

Välj mobilabonnemang med stor datamängd om du gillar att surfa

Om du vill använda din mobil till att surfa, streama musik och använda sociala medier är det bra att välja ett mobilabonnemang med stor datamängd till ett bra pris. Om din datamängd tar slut för månaden kan du oftast köpa till ytterligare data. För att undvika extra kostnader så som tillköp av data bör du välja ett mobilabonnemang baserat på hur mycket du vill surfa och därmed få ett bättre pris.

Jämför alla mobilabonnemang

Mobilabonnemang för dig som vill ringa och sms:a

Om du främst använder din mobil till att ringa, sms:a och mms:a finns det operatörer som erbjuder ett fast månadspris. Det innebär att du betalar en viss summa varje månad så får du ringa, sms:a och mms:a hur mycket du vill. Dessa mobilabonnemang kan ofta kombineras med en bestämd datamängd så att du även kan surfa till ett bra pris.

De stora operatörerna har även billigare varumärken

När du ska välja det bästa mobilabonnemanget för dig kan det vara bra att veta att de stora operatörerna även har egna billigare varumärken. Det innebär att du ringer med samma täckning som huvudoperatören, men oftast till billigare priser.

  • Vimla ägs av Telenor
  • Halebop ägs av Telia
  • Comviq ägs av Tele 2
  • Hallon ägs av Tre
Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka

Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@mobilabonnemang.se