Telness Företag mobilabonnemang

Telness
  • Pålitlig och snabb täckning i Telias nät
  • Samlingsfaktura för alla på företaget
  • Alltid helt utan bindningstid
Fler val
Sortering

Prislista För Telness Företag mobilabonnemang

Sortera på
Sortera på
Abonnemang Surf Bindning Samtal SMS/MMS Kostnad
Företag
Företag
2 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 249 kr/mån
Företag
Företag
10 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 329 kr/mån
Företag
Företag
30 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 429 kr/mån
Företag
Företag
100 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 649 kr/mån

Om Telness Företag

Telness Företag finns i tre varianter och riktar sig till företagare eller entreprenörer med ett svenskt organisationsnummer. Alla abonnemangen är fast pris vilket innebär att du ringer och smsar gratis i Sverige. Det du väljer är den datamängd du vill ha. Oanvänd surf kan du spara hur länge som helst. Skulle surfen ta slut går det bra att köpa till extra data. I samband med att du tecknar ett av Telness mobilabonnemang Företag kan du även köpa till ett extra sim-kort. Detta kopplas till ditt abonnemang och kan användas till exempelvis en dator eller läsplatta.

Köp extra surf till Telness Företag

Telness Företag finns i olika storlekar där olika mycket surf ingår. I det minsta abonnemanget ingår 2 GB, följt av 10 och 25 GB. Om din surf skulle ta slut kan du alltid köpa till extra surf genom att skicka ett sms. Skulle du inte göra slut på din extra surf kan du spara den hur länge du vill. Det finns tre olika alternativ om du skulle behöva köpa till extra surf till Telness Företag.

  • 1 GB data för 49 kronor
  • 3 GB data för 119 kronor
  • 5 GB data för 179 kronor

När en ny månad påbörjas kommer alltid surfen som ingår i abonnemanget användas först.

Kolla förbrukningen för Telness Företag

När du vill kontrollera saldot och den förbrukade surfmängden gör du det enkelt genom att logga in på "Mina sidor" på hemsidan.

Beställ Telness Företag med mobil

Telness Företag beställer du på deras hemsida. Då alla abonnemang är fast pris behöver du bara välja surfmängd. Utöver det väljer du om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller byta till ett nytt, samt fyller i företagsuppgifter. Abonnemangen har varken bindningstid eller uppsägningstid. Det gör det enkelt att byta mellan abonnemangen om du vill ha mer eller mindre data.