Telness mobilabonnemang

Telness
  • Snabb och pålitlig täckning med Telias nät
  • Fastpris med obegränsade samtal, SMS och MMS
  • Digital och smidig samlingsfaktura

Telnesss företagsabonnemang

Abonnemang Surf Bindning Samtal SMS/MMS Kostnad
Företag
Företag
2 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 249 kr/mån
Företag
Företag
10 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 329 kr/mån
Företag
Företag
30 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 429 kr/mån
Företag
Företag
100 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 649 kr/mån
Visa fler prisplaner ( st)

Om Telness

Telness är Sveriges första digitala mobiloperatör för företagare och entreprenörer. Man använder sig av Telias nät och strävar efter att skapa transparenta och problemfria lösningar för företagare och entreprenörer. Det ska vara enkelt, digitalt och prisvärt. Allt sköts digitalt för att man som kund ska slippa jobbigt pappersarbete och köande i butiker. Företaget i sig ägs av medarbetarna och styrelsen, tillsammans med ett antal utvalda investerare. 

Telness täckning

Telness använder sig av Telias nät och på deras hemsida kan du hitta täckningskartan över mobilsurfen samt täckningen av SMS och samtal. På hemsidan hittar du även planerade utbyggnader av nätet.

Telness support

För att kunna erbjuda riktigt bra priser finns Telness support endast online. Trots det finns det flera möjligheter att komma i kontakt med supporten. Du hittar kontaktvägarna på hemsidan under fliken "Support". Där kan du välja att chatta eller ringa supporten varje vardag mellan 09:00-17:00. Utöver det kan du även fylla i dina kontaktuppgifter, då kontaktar Telness dig någon gång nästkommande vardag. Många ärenden kan du även lösa själv genom att läsa "Vanliga frågor och svar".

Beställ Telness mobilabonnemang

På Telness hemsida kan du beställa mobilabonnemang med olika mycket data, 2, 10 eller 25 GB, sms och samtal är alltid fria. Då man endast riktar sig till företagare och entreprenörer måste du även fylla i företagsuppgifter. För att bli kund hos Telness räcker det med att du har ett svenskt organisationsnummer. Har du ett nummer sedan tidigare som du vill flytta över till Telness går även det bra.

När du beställer ett abonnemang hos Telness har du alltid nöjd kund-garanti vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd efter den första månaden. Utöver det har abonnemangen inte någon bindningstid eller uppsägningstid vilket gör det möjligt för dig att skifta mellan abonnemangen om du vill höja eller sänka surfen.