Telness mobilabonnemang

  • Snabb och pålitlig täckning med Telias nät
  • Fastpris med obegränsade samtal, sms och mms
  • Digital och smidig samlingsfaktura

Telnesss företagsabonnemang

2 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
129 kr/mån 229 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 2448 kr
10 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
199 kr/mån 299 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 3288 kr
30 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
329 kr/mån 429 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 4848 kr
100 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
549 kr/mån 649 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 7488 kr
Visa fler prisplaner ( st)

Telness erbjuder företagsabonnemang till låga priser

Telness har mycket bra företagsabonnemang som dessutom är mycket billiga. Priserna är i samma nivå som några operatörer och klart billigare än andra. Utbudet är inte allt för stort men eftersom Telness inte har någon bindningstid kan du byta företagsabonnemang om du känner att du har valt fel.

Täckningen kan man inte klaga på eftersom Telness använder sig av Telias nät som på det stora hela är bäst i hela Sverige. Du kan surfa i höga hastigheter i både 2G-, 3G- och 4G-nätet. Skulle du ha några funderingar gällande företagsabonnemanget kan du alltid kontakta kundtjänsten som är mycket hjälpsam. Många problem kan du däremot lösa själv genom att titta på Telness frågor och svar-sida som är ganska omfattande.

Fördelar

  • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
  • Låga priser

Nackdelar

  • Inte så många surfnivåer att välja mellan

Telness har företagsabonnemang utan bindningstid och uppsägningstid

Telness företagsabonnemang har varken bindningstid eller uppsägningstid så om ditt abonnemang inte passar dig kan du byta när du vill. Du byter enkelt mellan de olika abonnemangen på Telness hemsida. Vid byte av operatör kan du få hjälp av din nya operatör att säga upp företagsabonnemanget hos Telness. Du kan även pausa ditt företagsabonnemang om du inte skulle behöva använda det under en begränsad tid.

Alla kollegor som är anslutna till Telness har en möjlighet att själv göra ändringar på sitt abonnemang. Alla ändringar måste dock godkännas av en administratör innan de går igenom. Alla eventuella ändringar börjar gälla senast nästkommande månad.

Med Telness företagsabonnemang får du dessutom alla abonnemang på en samlingsfaktura. På så sätt kan ditt företag frigöra en hel del onödig administration.

Telness har mobilabonnemang med 100 GB surf

Telness har ett fåtal olika företagsabonnemang att välja mellan. Det som skiljer abonnemangen åt är surfmängden, alla kommer nämligen med fria samtal och sms. Telness har inget mobilabonnemang med fri surf men däremot har man en surfnivå på 100 GB vilket av de flesta är att betrakta som obegränsad surf.

Är du osäker på vilken datamängd du behöver kan du enkelt hålla koll på det genom att logga in på Telness hemsida. Upptäcker du att någon annan surfmängd skulle passa dig bättre kan du byta när du vill.


Telness använder sig av Telias nät som är bäst i Sverige

Telness använder sig av samma när som Telia, som är det bästa mobilnätet i Sverige. Du kan befinna dig i stort sett var som helst i vårt avlånga land och ha täckning i både 2G- 3G- och 4G-näten.

Även om Telias nät är bäst i Sverige kan det finnas platser i landet där täckningen är sämre. Skog och berg är exempel på ställen där det kan vara svårt att få täckning. Ha därför för vana att titta på Telness täckningskarta för att se hur täckningen är där du har tänkt använda företagsabonnemanget som mest. Täckningskartan är dock aldrig en garanti för bra täckning. Det är bara en indikation.

Mobilnät
Telia
Normalhastighet
10–60 Mbit/s
Täckning
99,9 %

Telness säljer inga telefoner till sina mobilabonnemang

Hos Telness kan du inte köpa någon ny telefon till ditt företagsabonnemang. Operatören säljer bara mobilabonnemang för företagare och entreprenörer. Vill du ha en ny telefon till ditt Telness-abonnemang får du köpa den separat.

Använd Telness inom EU till samma kostnad som i Sverige

Telness företagsabonnemang använder du till samma kostnad som i Sverige när du reser inom EU eller EES. Du behöver därför inte oroa dig över att det ska kosta mycket att använda mobilabonnemanget utomlands. Reser du däremot utanför EU eller EES tillämpas separata prisplaner. Håll koll på vad det kostar där du befinner dig för att inte riskera höga mobilkostnader.

Fri roaming gäller bara när du själv använder telefonen utomlands och inte när du befinner dig i Sverige och ringer eller smsar till ett annat EU-/EES-land.

Ringa inom EU
Surfa inom EU

Telness kundtjänst får bra betyg

Telness har en bra kundtjänst med flera olika kontaktvägar. Det går att både ringa och chatta med företaget. Dessutom kan du be Telness ringa upp dig vilket är mycket bra om du själv inte vill sitta i en telefonkö.

På Telness hemsida hittar du även en frågor och svar-sida som besvarar kundernas vanligaste frågor.

Kundtjänsten är mycket trevlig och ger ett gott bemötande. Många kunder tycker detsamma och ger Telness goda betyg på omdömessajten Trustpilot. Flera kunder säger att Telness är en kundvänlig operatör.

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Vanliga frågor om Telness


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@mobilabonnemang.se