Telia Mobil komplett mobilabonnemang

Telia
  • Fria samtal & SMS inom Sverige
  • Välj från 0.2 GB till 24 GB surf i månaden
  • Fri surf på sociala medier
Fler val
Sortering

Prislista För Telia Mobil komplett mobilabonnemang

Sortera på
Sortera på
Abonnemang Surf Bindning Samtal SMS/MMS Kostnad
Mobil komplett
0.2 GB data 0 mån bindning Fria samtal 0.99 SMS/MMS 129 kr/mån
Mobil komplett
1 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 199 kr/mån
Mobil komplett
Ungdomar (18-27 år)
6 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 289 kr/mån
Mobil komplett
6 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 339 kr/mån
Mobil komplett
Ungdomar (18-27 år)
20 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 389 kr/mån
Mobil komplett
20 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 439 kr/mån
Mobil komplett
Ungdomar (18-27 år)
40 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 489 kr/mån
Mobil komplett
40 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 539 kr/mån
Mobil komplett
Ungdomar (18-27 år)
60 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 589 kr/mån
Mobil komplett
60 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 639 kr/mån
Mobil komplett
Ungdomar (18-27 år)
100 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 689 kr/mån

Telia Mobil Komplett

I det smarta mobilabonnemanget från Telia ingår mycket. Du kan bestämma hur mycket surf du vill ska ingå i ditt mobilabonnemang och om du har en familj kan du även ansluta deras telefoner till samma mobilabonnemang. En fast månadskostnad gäller för Mobil Komplett och du vet därför alltid hur mycket ditt mobilabonnemang kommer att kosta dig.

I det fasta månadspriset ingår obegränsade samtal, SMS samt MMS inom Sverige. Dessutom kan du surfa på högsta möjliga hastighet och eftersom mobilabonnemanget är utrustat med en surfpott kan du spara din surf som du inte har använt till nästa månad. Telia Mobil Komplett kan också köpas utan bindningstid och då med 30 dagars uppsägningstid.

Köp extra surf till Telia Mobil Komplett

Om du är en person som gillar att lyssna på musik så har du ytterligare en anledning till att välja just Telia Mobil Komplett. Det är nämligen så att Spotify Premium ingår i minst tre månader när du tecknar detta mobilabonnemang. Dessutom ingår även Telia försäkring under lika lång tid. Dessa fantastiska erbjudanden gäller när du köper mobilabonnemanget samtidigt som du köper en telefon. En annan stor fördel med Telia Komplett är att du kan få alla familjens mobilräkningar på en och samma faktura. Det finns flera olika surfmängder att välja mellan, bland annat:

  • 1 GB
  • 12 GB
  • 40 GB

Ibland kan det hända att surfmängden tar slut en viss månad och då är det bra att veta att det går att köpa till exempel en extra GB surf för endast 99 kr. Dessutom får du ett SMS när din surfmängd är slut så att du kan ta ställning kring huruvida du behöver köpa mer eller inte.

Kolla förbrukningen för Telia Mobil Komplett

För att hålla koll på din förbrukning av surf för den aktuella månaden så loggar du enkelt in på Telias hemsida och går vidare till Mitt Telia för att se nuvarande förbrukning. Du kan även skicka ett SMS med texten ”surfmängd” till nummer 4466, och du kommer att få ett meddelande med återstående surfmängd för månaden.

Beställ Telia Mobil Komplett med mobil

Telias mobilabonnemang Mobil Komplett är helt utan bindningstid, men väljer du att köpa till en mobiltelefon till ett lägre pris än om du skulle köpa telefonen separat, så får du binda mobilabonnemanget upp till 24 månader. Efter att 24 månader har gått fortsätter mobilabonnemanget utan förändringar, men nu utan bindningstid.