Telenor Abonnemang mobilabonnemang

Telenor
  • All trafik inom Norden ingår (även surf)
  • Välj obegränsad surf
  • Dela surf till flera enheter med datakort
Fler val
Sortering

Prislista För Telenor Abonnemang mobilabonnemang

Sortera på
Sortera på
Abonnemang Surf Bindning Samtal SMS/MMS Kostnad
Abonnemang
3 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 219 kr/mån
Abonnemang
8 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 269 kr/mån
Abonnemang
15 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 329 kr/mån
Abonnemang
30 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 379 kr/mån
Abonnemang
70 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 449 kr/mån
Abonnemang
Fri data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 569 kr/mån

Om Telenor Frihet

Med Telenor Frihet kan du ringa, SMS:a eller MMS:a fritt inom Sverige utan några extra avgifter, utöver detta kan du även surfa inom Europa utan att särskilda avgifter tillkommer. Det som betalas är samtal till utlandet och för samtal med särskild taxa. Telenor Frihet har 7 olika alternativ för surfmängd med alternativ för tillägg ifall extra surf skulle behövas. Du har även friheten att välja utan bindningstid och avsluta mobilabonnemanget vid önskan.

Köp extra surf till Telenor Frihet

Telenor Frihet ger dig möjligheten att ringa, SMS:a och MMS:a fritt inte bara inom Sverige utan även resten av Europa, samma sak när du surfar. Du kan även koppla till extra SIM-kort till ditt mobilabonnemang som du kan dela med din familj och om surfen råkar ta slut kan du bekvämt få mer surf genom Telenor-appen, SMS eller beställa mer via Telenors hemsida. Det finns totalt 6 olika påfyllningsalternativ, de vanligaste är:

  • 10 GB för 249 kr
  • 3 GB för 149 kr
  • 1 GB för 89 kr

Påfyllningen gäller till slutet av månaden, notera att oanvänd surf inte följer med till nästa månad. Ifall du märker att du regelbundet behöver fylla på med mer surf rekommenderas det att byta till ett mobilabonnemang med större surfmängd.

Kolla förbrukningen för Telenor Frihet

Via Dina Sidor kan du regelbundet kontrollera ditt saldo för ditt Telenor Frihet. För ytterligare bekvämlighet har Telenor även en app till mobilen som ger dig en majoritet av de funktioner du får via Dina Sidor, från att se kvarvarande och förbrukad surfmängd till att se betalda och obetalda fakturor. Telenor-appen kan du ladda ner via Google Play eller App Store.

Beställ Telenor Frihet med mobil

När du beställer mobilabonnemanget Telenor Frihet kan du välja med eller utan en mobil. Med mobil innebär det att du får en mobil i utbyte mot 24 månaders bindningstid för abonnemanget och mobilen. Detta är oftast bättre än att köpa en mobil vid sidan av då du får ett lägre pris på mobilen vid ett köp med mobilabonnemang.