Om 3Företag

Tre har valt att slopa valmöjligheterna och erbjuder bara ett företagsabonnemang till ett mycket lågt pris. 3Företag är företagsabonnemanget där det ingår obegränsad surf och fria samtal och SMS inom Sverige. Till företagsabonnemanget ingår även WiFi-samtal helt kostnadsfritt.

3Världen ingår med 24 månaders bindningstid

Till företagsabonnemanget kan du välja om du vill ha 24 månaders bindningstid eller ingen bindningstid alls. Om du väljer 24 månaders bindningstid ingår tjänsten 3Världen. Med tjänsten kan du surfa och ringa till samma pris som i Sverige i totalt 80 länder. Dessutom ingår det 3 000 SMS och 10 samtalstimmar varje månad från Sverige till alla EU/EES- och 3Världen-länder. Du kan ta reda på vilka länder som ingår på Tres hemsida.

Om du inte har tilläggstjänsten 3Världen kan du fortfarande surfa och ringa till samma kostnad som i Sverige inom EU och EES.

Som mest kan du surfa för 100 GB utomlands.

Skaffa mobil växel till 3Företag

Till 3Företag erbjuder Tre tilläggstjänsten 3FrontOffice. Det är en mobil och molnbaserad växel som passar alla företag. Tjänsten finns i tre olika paketeringar beroende på vad du har för företag. Med 3FrontOffice blir det lättare att hantera inkommande samtal. Ni kan även bestämma vem som ska svara på samtal och om ni har stängt kan ni låta samtalet gå direkt till en telefonsvarare.

Samtliga funktioner kan du och dina kollegor hantera via 3FrontOffice-appen.

Beställ 3Företag med mobil

Det finns möjlighet att beställa 3Företag både med och utan tillhörande mobil. Det finns flera olika modeller att välja bland, från inte mindre än sju ledande tillverkare. Gå in på 3s hemsida för att hitta den mobil som passar dig bäst.

Filip Svensson
Filip Svensson Telekom-skribent filip.svensson@mobilabonnemang.se