Om Katshings mobilabonnemang

Katshing erbjuder flexibla mobilabonnemang till låga priser. Något som de är ensamma om är att erbjuda det de kallar för nonstop surf. Det innebär att du kan fortsätta surfa även om surfpotten tar slut, dock i lägre hastighet.

En nackdel är att det inte finns någon riktigt hög surfnivå, så om du klassar dig själv som en storsurfare kan du ha svårt att hitta ett passande alternativ. En klar fördel med Katshing är däremot att de använder Tele2:s mobilnät som ger god täckning och relativt höga hastigheter över i princip hela landet.

Priserna är genomgående låga, men trots det kan Katshing ändå erbjuda en relativt omfattande kundtjänst med flera olika kontaktvägar.

Fördelar

  • Obegränsad surf i Tele2:s mobilnät
  • Flexibla abonnemang
  • Tillgänglig support

Nackdelar

  • Inga särskilda rabatter för olika målgrupper
  • Har inte de största surfmängderna

Omdömen om Katshing

PlattformBetygOmdömen
RECO
3.8
5
Trustpilot
4.0
250

Katshings erbjudanden för specifika målgrupper

I dagsläget erbjuder Katshing varken mobilabonnemang för studenter eller seniorer. De har inte heller några företagsabonnemang.

Katshings täckning

Med Katshings mobilabonnemang surfar du i Tele2:s prisbelönta mobilnät som har god täckning över i princip hela Sverige. Det kan ju dock finnas regionala skillnader, så om du vill ha mer information om hur täckningen är just på din adress kan du kolla in Tele2:s täckningskarta.

Har Katshings mobilabonnemang stöd för 5G?

Nej, det verkar inte som att Katshings mobilabonnemang har stöd för 5G. Det finns inte heller någon information som tyder på att en lansering är att vänta inom kort. Men eftersom moderbolaget Tele2:s 5G-nät rullas ut på allt bredare front i Sverige, så finns det ju stor chans att även Katshing hoppar på 5G-tåget i framtiden.

Mobilnät
Tele2
2G
3G
4G
5G

Visa fler

Använda Katshings mobilabonnemang utomlands

Katshing har avtal med operatörer över hela världen, så ditt mobilabonnemang fungerar även utanför Sveriges gränser. Ska du resa inom EU/EES ringer du och skickar sms och mms helt kostnadsfritt till alla operatörer inom EU. I Katshings mobilabonnemang ingår alltid en viss mängd surf som du kan använda inom EU.

Om du ska resa till ett lite mer ovanligt resmål är det en bra idé att höra av sig till Katshing och fråga vad som gäller för ditt mobilabonnemang just där. Det framgår inte heller av informationen på hemsidan vad som gäller för roaming i Storbritannien och Gibraltar nu efter brexit, så planerar du en resa till något av dessa länder kan det också vara bra att kolla med Katshing.

Katshings kundtjänst

Du kommer i kontakt med Katshings kundtjänst via chatt eller Facebook. Vill du ha vägledning i lättare ärenden kan du besöka Katshings supportsida med vanliga frågor och svar. Här kan du filtrera på olika kategorier och till exempel hitta information om abonnemangen, utomlandsvillkoren och hur betalningen går till.

Chatt
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Katshings mobilabonnemang

Hur snabbt kan man surfa med Katshings mobilabonnemang?

Katshing går under Tele2:s mobilnät och kan således erbjuda hastigheter på mellan 10 och 40 Mbit/s. Tänk dock på att det kan variera beroende på var i landet du bor.

Hur kollar jag surfen hos Katshing?

Du kollar hur mycket surf du har kvar på ditt mobilabonnemang genom att logga in på Mitt Katshing på Katshings hemsida.

Har man ångerrätt på Katshings mobilabonnemang?

Ja, hos Katshing har du alltid 14 dagars ångerrätt från det att du beställer ditt abonnemang eller aktiverar ditt simkort. 

Hur avslutar man Katshings mobilabonnemang?

Katshing har varken bindnings- eller uppsägningstider på sina abonnemang så du kan snabbt och enkelt avsluta det om du inte är nöjd. Avslutar du abonnemanget mellan den 1 och 25 i månaden löper det ut samma kalendermånad, och om du avslutar den 26 eller senare löper det ut nästkommande månadsskifte.

Vad har Katshing för uppsägningstid på sina mobilabonnemang?

Katshing har ingen uppsägningstid på sina mobilabonnemang. Säger du upp abonnemanget löper det ut samma kalendermånad som du avslutar det.

Erbjuder Katshing VoLTE-samtal?

Ja, Katshing erbjuder VoLTE-samtal.