Omdöme om Katshings mobilabonnemang

Katshing erbjuder flexibla mobilabonnemang till låga priser, och du har flera olika surfnivåer att välja mellan. En nackdel är att det inte finns någon riktigt hög surfnivå, utan max är 42 GB.

En klar fördel med Katshing är däremot att de använder Tele2:s mobilnät som ger god täckning och relativt höga hastigheter över i princip hela landet. Priserna är som sagt genomgående låga, men trots det kan Katshing ändå erbjuda en relativt omfattande kundtjänst med flera olika kontaktvägar.

Fördelar

  • Obegränsad surf i Tele2:s mobilnät
  • Flexibla abonnemang
  • Tillgänglig support

Nackdelar

  • Få målgruppsanpassade erbjudanden
  • Relativt låga surfnivåer

För aktuella erbjudanden

Katshings erbjudanden för specifika målgrupper

I dagsläget erbjuder Katshing inga särskilda abonnemang för studenter eller seniorer. Däremot erbjuder de mobilabonnemang för företag. Kontakta Katshing för att få mer information om företagsabonnemangen och hur du gör för att beställa.

Katshings täckning för mobilabonnemang

Med Katshings mobilabonnemang surfar du i Tele2:s mobilnät som har god täckning över i princip hela Sverige. Det kan ju dock finnas regionala skillnader, så om du vill ha mer information om hur täckningen är just på din adress kan du kolla in Tele2:s täckningskarta.

Har Katshings mobilabonnemang stöd för 5G?

Nej, det verkar inte som att Katshings mobilabonnemang har stöd för 5G. Det finns inte heller någon information som tyder på att en lansering är att vänta inom kort.

Mobilnät
Tele2
2G
3G
4G
5G

Använda Katshings mobilabonnemang utomlands

Katshing har avtal med operatörer över hela världen, så ditt mobilabonnemang fungerar även utanför Sverige. Ska du resa inom EU/EES ringer du och skickar sms och mms helt kostnadsfritt till alla operatörer inom EU. I Katshings mobilabonnemang ingår alltid en viss mängd surf som du kan använda inom EU.

Om du ska resa till ett lite mer ovanligt resmål är det en bra idé att höra av sig till Katshing och fråga vad som gäller för ditt mobilabonnemang just där. Det framgår inte heller av informationen på hemsidan vad som gäller för roaming i Storbritannien och Gibraltar nu i och med brexit. Så planerar du en resa till något av dessa länder kan det också vara bra att kolla med Katshing.

Köpa extra surf hos Katshing

Om surfen tar slut skickar Katshing ett sms till dig som innehåller ett erbjudande om att köpa mer, så kallad top-up-surf som du kan använda under den aktuella månaden. Vi berättar hur du gör här nedanför.

Så köper du extra surf hos Katshing

  1. Svara på Katshings sms med siffran 1, 2 eller 3 beroende på hur många GB du vill toppa upp abonnemanget med (priserna står i meddelandet).
  2. Surfen ska fyllas på inom 24 timmar efter köpet.
  3. Kostnaden läggs (vanligtvis) på nästa faktura.

Kontakta Katshings kundtjänst om mobilabonnemang

Du kommer i kontakt med Katshings kundtjänst både via telefon, mejl och chatt. Har du enklare ärenden kan du även besöka Katshings supportsida med vanliga frågor och svar för att få vägledning. Här kan du filtrera på olika kategorier och till exempel hitta information om abonnemangen, utomlandsvillkoren och hur betalningen går till.

Chatt
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Chatta
Telefon
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Ring
E-post
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Maila

Vanliga frågor om Katshings mobilabonnemang

Hur snabbt kan man surfa med Katshings mobilabonnemang?

Katshing går under Tele2:s mobilnät och kan således erbjuda hastigheter på mellan 10 och 40 Mbit/s (i 4G). Tänk dock på att det kan variera beroende på hur bra täckningen är där du befinner dig.

Hur kollar jag surfen hos Katshing?

Du kollar hur mycket surf du har kvar på ditt mobilabonnemang genom att logga in på Mitt Katshing på Katshings hemsida.

Har man ångerrätt på Katshings mobilabonnemang?

Ja, hos Katshing har du alltid 14 dagars ångerrätt från det att du beställer ditt abonnemang eller aktiverar ditt simkort. 

Hur avslutar man Katshings mobilabonnemang?

Katshing har varken bindnings- eller uppsägningstider på sina abonnemang så du kan snabbt och enkelt avsluta det om du inte är nöjd. Avslutar du abonnemanget mellan den 1 och 25 i månaden löper det ut samma kalendermånad, och om du avslutar den 26 eller senare löper det ut nästkommande månadsskifte.

Vad har Katshing för uppsägningstid på sina mobilabonnemang?

Katshing har ingen uppsägningstid på sina mobilabonnemang. Säger du upp abonnemanget löper det ut samma kalendermånad som du avslutar det.

Kan man pausa sitt mobilabonnemang hos Katshing?

Nej, i dagsläget kan du inte pausa ditt mobilabonnemang hos Katshing. De skriver dock att de är öppna för att hitta en lösning för det om de märker att efterfrågan bland kunderna ökar.

Erbjuder Katshing VoLTE-samtal?

Ja, Katshing erbjuder VoLTE-samtal.