Vad har hänt med A3?

A3 går nu under samma varumärke som Bredband2 och erbjuder därför inte mobilabonnemang för nya kunder längre. Men om du redan har ett mobilabonnemang från A3 ska du kunna ha det kvar med samma priser, tjänster och eventuella bindningstider som innan övergången till Bredband2. Vill du läsa mer om bytet kan du besöka A3:s informationssida om bytet till Bredband2.

Vilka var fördelarna med A3:s mobilabonnemang?

A3:s mobilabonnemang hade flera fördelar. Det vi gillade mest var det breda utbudet av olika abonnemangsformer som kunde tecknas utan bindningstid, den tillgängliga kundtjänsten och surfen i Telenors rikstäckande mobilnät. Du kunde dessutom använda mobilabonnemanget inom hela EU/EES och ta med dig hela surfpotten, vilket annars är rätt ovanligt.

Ett annat plus var att A3 hade särskilda mobilabonnemang för företag och seniorer.

Vilket mobilabonnemang kan jag välja i stället för A3:s?

Eftersom Bredband2 inte erbjuder några mobilabonnemang så är ju inte det ett alternativ, men det finns många andra operatörer på marknaden som kan erbjuda prisvärda abonnemang som liknar A3:s. A3 använde som sagt Telenors mobilnät. Vill du fortsätta med (eller börja använda) det kan du till exempel kika närmre på Vimla eller Fello.

Hitta ett bättre och billigare mobilabonnemang
Välj surf
0 GB
0,50 GB 200 GB