Alla operatörer

Bästa mobiloperatörerna – läs våra omdömen

Det finns många olika mobiloperatörer vars utbud riktar in sig till olika typer av mobilanvändande. I djungeln av mobiloperatörer och abonnemang är det inte lätt att hitta rätt. Därför har vi på mobilabonnemang.se samlat alla stora mobiloperatörer och deras abonnemang på ett ställe för att du enkelt ska kunna hitta mobilabonnemanget som passar dig bäst.
 
För att läsa mer om de olika mobilabonnemangen kan du klicka på operatörsloggorna här ovan.

Mobiloperatören måste ha bra täckning där du bor

Det är viktigt att välja en mobiloperatör som har bra täckning där du använder telefonen som mest. Överlag erbjuder de flesta mobiloperatörerna bra täckning i södra Sverige medan de stora skillnaderna finns i norra Sverige. Även på landsbygden kan det finnas stora skillnader på den täckning du får med en viss mobiloperatör jämfört med en annan.
Tänk på! Flera olika mobiloperatörer delar mobilnät. Det innebär att du får exakt samma täckning oavsett vilken mobiloperatör du väljer att skaffa mobilabonnemang hos.
För att hitta den bästa mobiloperatören räcker det inte med bra täckning. Du behöver även se till att mobiloperatören har ett utbud som passar dig. De flesta mobiloperatörer kommer i dag med både fria samtal och sms. Det innebär att det framförallt är surfen som skiljer mobilabonnemangen åt.
 
Många mobiloperatörer har dessutom valt att ha mobilabonnemang utan bindningstid vilket ger dig som mobilanvändare större flexibilitet.

Stora prisskillnader mellan mobiloperatörerna

Eftersom utbudet är så stort finns det pengar att spara genom att välja mobiloperatör och abonnemang. Det finns stora prisskillnader mellan olika mobiloperatörer och dess erbjudanden. Jämför mobilabonnemangen för att hitta det billigaste. Är du student, senior eller barn finns det ytterligare pengar att spara genom att välja ett abonnemang hos en mobiloperatör med reducerade priser för dessa grupper.