Om Mobilabonnemang.se

Mobilabonnemang.se lanserades 2014 och är idag Sveriges ledande jämförelsetjänst för mobilabonnemang. Vi samlar dagligen in priser och villkor från Sveriges största operatörer så att du enkelt kan jämföra alla samtidigt och hitta ett billigare mobilabonnemang. Du hittar även svar på allt du behöver veta om mobilabonnemang.

Kort info om mobilabonnemang.se

2014

startades sajten

+20 000

besökare/mån

9

operatörer

55

abonnemang

Hur tjänar Mobilabonnemang.se pengar?

Vi får ersättning när vi förmedlar kunder till företagen vi jämför. Det gör att vi kan erbjuda tjänsten kostnadsfritt för dig som konsument. Du behöver dock inte vara orolig för att vi skulle favorisera vissa företag. Eftersom du själv väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet så kan du vara säker på alternativen som visas överst är det bästa för dig.

Du betalar heller inget extra om du klickar dig vidare från Mobilabonnemang.se jämfört med om du går direkt till operatörens hemsida.

Vilka driver Mobilabonnemang.se?

Mobilabonnemang.se ägs av Comparico AB som idag driver flera jämförelsetjänster inom telekom. Hos Comparico arbetar både ekonomer, journalister och marknadsförare som alla vill hjälpa konsumenter att hitta ett så prisvärt abonnemang som möjligt.

Vi som skriver för Mobilabonnemang.se

Alexandra Stenvall

Maila

Filip Svensson

Maila

Lovisa Aronsson

Maila

Lovisa Biwall

Maila

Ägarinformation

Ägare

Comparico AB

Adress

Salagatan 16A

Postnummer + ort

75330 Uppsala

Organisationsnummer

556851-2312

Hemsida

www.comparico.se

E-postadress

info@comparico.se