MyBeat mobilabonnemang

  • Testa för halva priset i 3 månader
  • Ingen bindningstid och full flexibilitet
  • Bra 4G-täckning i Telias mobilnät
Fler val

MyBeats mobilabonnemang för privatpersoner

2 GBsurf/månad
Friasamtal
FriaSMS & MMS
0 månbindningstid
50 kr/mån 100 kr/mån
6 GBsurf/månad
Friasamtal
FriaSMS & MMS
0 månbindningstid
80 kr/mån 160 kr/mån
15 GBsurf/månad
Friasamtal
FriaSMS & MMS
0 månbindningstid
125 kr/mån 250 kr/mån
30 GBsurf/månad
Friasamtal
FriaSMS & MMS
0 månbindningstid
350 kr/mån

My Beat är operatören med många valmöjligheter

My Beat är en mobiloperatör med betydligt fler mobilabonnemang än de flesta andra operatörerna på marknaden. Förutom det stora utbudet av olika mobilabonnemang med många olika surfnivåer är flexibiliteten det bästa med My Beat. Du kan byta mellan olika surfnivåer när du vill. Ändringen slår igenom på en gång.

Mobilabonnemangen är dessutom ganska billiga och står sig bra i jämförelse med andra aktörer. My Beat är inte den billigaste operatören på marknaden, men de är långt ifrån den dyraste. Operatören använder Telias mobilnät, vilket betyder att du borde få bra täckning nästan oavsett var du bor i landet.

Vid eventuella frågor behöver du aldrig tveka på att höra av dig till My Beat. Deras kundtjänst är mycket trevlig och hjälpsam. En klar majoritet av kunderna ger kundtjänsten högsta tänkbara betyg.

Fördelar

  • Ingen bindningstid
  • Stort utbud av olika mobilabonnemang

Nackdelar

  • Inga rabatter för barn eller seniorer

Hos My Beat kan du byta mellan olika mobilabonnemang när du vill

My Beat erbjuder mobilabonnemang utan bindningstid. Det innebär att du kan byta mellan de olika mobilabonnemangen när du vill i månaden, och du behöver inte vänta till nästkommande månad innan ändringen slår in. Det skiljer My Beat från många andra konkurrerande operatörer. Du betalar dessutom bara din abonnemangsavgift fram tills den dagen du vill byta mobilabonnemang.

Kontakta My Beats kundtjänst eller logga in på Mina sidor för att uppgradera eller nedgradera ditt mobilabonnemang.

Du kan även byta operatör när du vill, men då gäller alltid en månads uppsägningstid när du är betalningsskyldig. Ofta kan du få hjälp av din nya operatör att säga upp ditt gamla mobilabonnemang.

Fler mobilabonnemang än hos någon annan operatör

My Beat erbjuder fler mobilabonnemang än någon annan operatör på marknaden. Du kan välja mellan fastpris-abonnemang, rörliga mobilabonnemang och mobilabonnemang med 60 samtal och mms och 1 000 sms. Alla abonnemangsformer finns dessutom med olika surfnivåer. Att erbjuda så många olika mobilabonnemang gör det lätt för dig att hitta något som passar ditt mobilanvändande.

Den enda svagheten med mobilabonnemangen är att det inte finns någon riktigt hög surfmängd att välja. Surfar du väldigt mycket kan du därför behöva välja en annan mobiloperatör.

Dela surf
Spara oanvänd surf

My Beat använder sig av Telenors nät

My Beat använder sig av Telenors 2G-, 3G-, och 4G-nät. Genom Telenors nät når My Beat ut till 99,9 procent av befolkningen. Täckningen är bra över i stort sett hela landet och du kan använda ditt mobilabonnemang oavsett om du befinner dig i norra eller södra Sverige. Vilka hastigheter du kommer upp i påverkas dock av om du befinner dig på mindre orter eller i större städer. Hastigheten kan vara något begränsad på mindre orter, men du ska inte behöva oroa dig över att inte ha någon täckning alls.

Täckningen kan alltid påverkas av den omkringliggande miljön. Det innebär att din täckning kan påverkas av alltifrån hur många träd du har runt omkring dig till om du befinner dig inomhus omsluten av väggar. Titta på My Beats täckningskarta innan du tecknar ett mobilabonnemang. På så sätt kan du få en indikation på hur bra täckningen är där du bor och använder ditt mobilabonnemang mest. Täckningskartan är dock ingen garanti på att du får bra täckning.

Mobilnät
Telia
Normalhastighet
10–40 Mbit/s
Täckning
99,9 %

My Beat säljer inga nya telefoner till sina mobilabonnemang

Du kan inte köpa mobiltelefoner med mobilabonnemang hos My Beat. Operatören har valt att enbart satsa på att kunna erbjuda bra och prisvärda mobilabonnemang. Vill du ha en ny telefon får du köpa den separat och sedan teckna ett mobilabonnemang hos My Beat som du använder i telefonen.

Erbjudanden för barn och företag men inte studenter och seniorer

My Beat har barnabonnemang och företagsabonnemang. Mobilbonnemanget för barn kommer bara med en surfnivå till ett pris som är i nivå med flera andra operatörer. Att bara erbjuda en surfnivå är på tok för lite eftersom surfnivån kan skilja kraftigt mellan barn i olika åldrar. Här finns det mer att jobba på för My Beat om de vill locka till sig den yngre delen av befolkningen.

Företagsabonnemangen är däremot mycket bättre än barnabonnemangen. Det finns en mängd olika abonnemangsformer att välja mellan, både fastpris-abonnemang och abonnemang med rörligt pris med olika surfnivåer. Företagsabonnemangen hos My Beat är dessutom mycket prisvärda.

My Beat har tyvärr inte några studentabonnemang eller seniorabonnemang. Det erbjuder de flesta operatörer, och man kan önska att My Beat också skulle göra det.

Barn
Senior (+55 år)
Student
Ungdom (18-27 år)

Använd hela din surfnivå inom EU och EES

Du kan använda alla My Beats mobilabonnemang när du är utomlands i ett annat EU- eller EES-land. Det kostar ingenting extra och du kan dessutom använda hela din surf på utlandssemestern. Annars brukar operatörerna begränsa surfen utomlands till 10 GB.

Reser du utomlands till ett land utanför Europa gäller däremot separata prisplaner. Dessa hittar du på My Beats hemsida. Se till att läs igenom priserna innan du reser utomlands så att du inte riskerar en dyr mobilräkning när du kommer hem.

Ringa inom EU
Surfa inom EU

My Beats kundtjänst får jättebra betyg

Du kan ringa eller skicka e-post till My Beats kundtjänst. Det finns även en frågor och svar-sida, men den är dessvärre inte allt för omfattande. Kundtjänsten håller öppet under vardagar och hjälper dig gärna med ditt ärende. My Beats support har fått mycket bra omdöme från deras kunder. På omdömessajten Trustpilot har en övervägande majoritet gett My Beat bra betyg i omdöme.

I jämförelse med andra operatörer är kontaktvägarna ungefär desamma, men My Beat får betydligt bättre betyg från sina kunder än vad de större operatörerna får. Det är samtidigt inte konstigt att de större operatörerna får mer kritik. Ju större operatören är desto fler kritiska röster får den.

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Vanliga frågor om MyBeat


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@mobilabonnemang.se