Jämför mobilabonnemang

Hitta ett mobilabonnemang som passar dina samtals- och surfvanor

Börja här
Data

2

-
+
Fler val
Sortering

0 mobilabonnemang hittades

Sortera på
Sortera på
Abonnemang Surf Bindning Samtal SMS/MMS Kostnad
4 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 49 kr/mån
99 kr/mån
Mer info
5 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 145 kr/mån Mer info
8 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 49 kr/mån
149 kr/mån
Mer info
6 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 80 kr/mån
160 kr/mån
Mer info
4 GB data 0 mån bindning 100 samtal 1000 SMS/MMS 169 kr/mån Mer info
10 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 195 kr/mån Mer info
3 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 199 kr/mån Mer info
5 GB data 12 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 199 kr/mån Mer info
15 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 105 kr/mån
210 kr/mån
Mer info
3 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 219 kr/mån Mer info
Visa fler abonnemang (29 st)

Om att jämföra mobilabonnemang

Man jämför mobilabonnemang

Med hjälp av jämförelsetabellen högst upp på sidan kan du jämföra mobilabonnemang från Sveriges största operatörer. Till att börja med behöver du fundera på hur mycket du använder din mobiltelefon och hur du tror att du kommer använda den i framtiden. Utgå sedan från hur mycket surf du vill ska ingå och vilken typ av mobilabonnemang du vill ha så kommer jämförelsetabellen visa de bästa alternativen för dig. Du kan även jämföra andra villkor och tjänster för respektive mobilabonnemang. Vill du ha mer utförlig information om operatören eller deras mobilabonnemang, alternativt teckna ett mobilabonnemang, klicka dig vidare till operatörens hemsida.

Välj mobilabonnemang efter dina samtalsvanor

Alla använder sina mobilabonnemang på olika sätt. Genom att göra en prisjämförelse av mobilabonnemang kan du hitta det bästa alternativet för dig. När du ska välja ett mobilabonnemang bör du utgå från hur du tror att du kommer att använda din mobiltelefon:

  • Hur mycket surf behöver du? Om din datamängd skulle ta slut kan det vara dyrt att köpa till mer. När du jämför bör du därför välja ett mobilabonnemang med så pass mycket surf som du tror att du kommer förbruka. Många som surfar mycket tror att de behöver ett mobilabonnemang med fri surf men de flesta klarar sig långt på några GB.
  • Kan du tänka dig bindningstid på ditt mobilabonnemang? Bindningstid är den tid du och din operatör avtalat om att ditt mobilabonnemang ska gälla. Fördelen med ett mobilabonnemang med bindningstid är att du oftast får ett bättre pris jämfört med om du väljer utan bindningstid.
  • Hur mycket samtal och SMS vill du ska ingå? De flesta mobilabonnemang erbjuder idag obegränsade samtal och SMS. Ringer och SMS:ar du sällan så kan du välja ett mobilabonnemang där ett visst antal SMS och samtal ingår varje månad. Det ger även en betydligt billigare månadskostnad.
     

När du hittat rätt mobilabonnemang kan du enkelt beställa ett

När du gjort en prisjämförelse av mobilabonnemang och hittat ett som passar dig klickar du dig vidare till operatörens hemsida för att beställa mobilabonnemanget. Den mesta informationen om avgifter och andra villkor hittar du i jämförelsetabellen men om du har några specifika frågor om mobilabonnemanget bör du kontakta operatörens kundtjänst.

Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka