Comviq mobilabonnemang

Comviq
  • Sveriges billigaste fast pris-abonnemang
  • Delar samma nät som Tele2, Telia och Telenor
  • Erbjuder surfhastighet på upp till 80 mbit/s
Fler val
Sortering

Comviqs mobilabonnemang för privatpersoner

Sortera på
Sortera på
Abonnemang Surf Bindning Samtal SMS/MMS Kostnad
Fastpris
Student
8 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 145 kr/mån
Fastpris
5 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 145 kr/mån
Fastpris
Senior (+55 år)
8 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 145 kr/mån
Fastpris
Senior (+55 år)
16 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 195 kr/mån
Fastpris
10 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 195 kr/mån
Fastpris
Student
16 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 195 kr/mån
Fastpris
Student
40 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 245 kr/mån
Fastpris
Senior (+55 år)
40 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 245 kr/mån
Fastpris
25 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 245 kr/mån
Fastpris
40 GB data 0 mån bindning Fria samtal Fria SMS/MMS 295 kr/mån

Om Comviq

Comviq är ett varumärke som tillhör och marknadsförs av Tele2. Comviq lanserades 1981 för att försöka utmana övriga operatörer och pressa priserna på marknaden. Förutom billiga priser på mobilabonnemang var Comviq först med att lansera kontantkort i Sverige.

Comviq erbjuder många olika prisplaner för både kontantkort och mobilabonnemang som är framtagna för att passa dina behov. Det finns ingen Comviq konceptbutik utan Comviq finns framför allt på webben och hos återförsäljare runt om i Sverige. Detta för att kunna pressa priser på bland annat mobilabonnemang ytterligare för kunder hos Comviq.

Comviq täckning

Comviq delar 4G-nät med Tele2 och Telenor. Nätet byggs ut kontinuerligt och är till stor fördel för dig som vill streama video eller se på webb-tv. 3G-nätet delas med Tele2 och Telia och täcker cirka 99,6% av befolkningen. Med Comviq använder du alltså samma nät som för de andra operatörerna, men oftast till ett lägre pris. Alla Comviqs mobilabonnemang gör det möjligt att surfa med 3G och 4G.

Innan du tecknar ett mobilabonnemang hos Comviq kan det vara en bra idé att undersöka täckningen på de platser du brukar vistas på. Det gör du enklast med hjälp av Comviqs täckningskarta.

Comviq support

Eftersom Comviq inte har några egna butiker arbetar de ständigt med att göra sin kundservice till marknadens bästa. Har du frågor om Comviqs mobilabonnemang kan du nå kundtjänsten via telefon eller genom chatten. Telefonväxeln har öppet vardagar mellan 09:00-19:00 och stängt på helger. Chatten har öppet vardagar 08:00-20:00 och helger 10:00-15:00.

Comviq har även en tjänst som heter Mitt Konto där du som kund kan logga in och få hjälp. Mitt Konto fungerar som en självhjälp där du kan se frågor och svar, se villkor för ditt mobilabonnemang, skicka in ärenden, betala fakturan för ditt mobilabonnemang och mycket mer. För att kunna chatta med Comviq krävs det att du är inloggad på Mitt Konto. Comviq är även aktiva på sociala medier där de regelbundet svarar på frågor och delar information.

Beställ Comviq mobilabonnemang med mobil

Hos Comviq är det möjligt att köpa en mobil på avbetalning i samband med köp av mobilabonnemang. Om du köper ett mobilabonnemang med en mobil på avbetalning har du 24 månaders bindningstid på både mobilen och mobilabonnemanget.

Comviq har då och då erbjudanden på mobiler med mobilabonnemang vilket gör att du kan köpa en mobil betydligt billigare om du även tecknar ett mobilabonnemang. Hos Comviq kan du beställa mobilabonnemang med mobil direkt på hemsidan. I vissa fall kan du även hämta ut mobilen hos en speciell återförsäljare redan samma dag.