Com Hem mobilabonnemang

  • Prova på för endast 99 kr/månad
  • Använder samma nät som Tele2
  • Erbjuder extra datakort kopplat till abonnemanget
Fler val

Com Hems mobilabonnemang för privatpersoner

5 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
169 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 2028 kr
5 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
99 kr/mån 229 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 2358 kr
10 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
99 kr/mån 269 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 2718 kr
20 GB surf
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
99 kr/mån 339 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 3348 kr
Fri data
Friasamtal
FriaSMS
0 månbindningstid
99 kr/mån 499 kr/mån
Jämförelsepris 12 mån: 4788 kr

Com Hem är operatören för dig som vill surfa fritt

Com Hem är mobiloperatören som passar bra för dig som är ute efter ett mobilabonnemang med stabil och bra täckning. Operatören använder sig av Tele2s nät vilket innebär att du kan surfa i det snabba 4G-nätet i nästan hela Sverige. Mobilnätet når ut till 99,9 procent av befolkningen. Com Hem har ett relativt stort utbud som påminner om det hos många andra operatörer. Det som sticker ut är att man erbjuder ett mobilabonnemang med obegränsad surf.

Även priset är jämförbart med priset hos många andra mobiloperatörer. Det är dock något högre än hos lågprisvarumärkena, exempelvis Comviq och Hallon.

Vid eventuella frågor kan du kontakta Com Hem i stort sett när du vill och hur du vill. Operatören har långa öppettider och flera kontaktvägar att välja mellan. Det ger dig flexibiliteten att kontakta Com Hem när det passar dig.

Fördelar

  • Använd hela surfmängden på utlandsresan
  • Bra täckning

Nackdelar

  • Inga erbjudanden för studenter eller pensionärer

Com Hem erbjuder flexibla abonnemang utan bindningstid

Com Hem har relativt flexibla mobilabonnemang. Det beror nämligen på att man valt att slopa bindningstiden vilket gör det möjligt för dig att byta mellan olika mobilabonnemang när du vill. Det behöver dock gå minst 30 dagar sedan senaste bytet innan du kan byta abonnemang igen.

Du bör däremot vara uppmärksam på att Com Hem har en uppsägningstid på en månad. Den blir dock bara aktuell när du byter operatör och inte när du byter mellan Com Hems olika mobilabonnemang. För att byta mobilabonnemang kan du kontakta Com Hems kundservice. Om du vill byta operatör räcker det oftast med att du bara kontaktar din nya operatör.

Tips! Om du tecknar ditt mobilabonnemang på distans har du alltid 14 dagars ångerrätt. Vill du avsluta mobilabonnemanget betalar du bara för den del av tjänsten du nyttjat.

Vill du säga upp ditt mobilabonnemang gör du det enklast genom att kontakta kundtjänsten.

Surfa fritt med Com Hems mobilabonnemang med obegränsad surf

Com Hem erbjuder relativt många olika abonnemangsnivåer. Samtliga kommer med fria samtal och sms så det enda du behöver fundera på är surfen. Surfnivåerna sträcker sig från riktigt låga nivåer upp till obegränsad surf. Det gör det möjligt för Com Hem att locka till sig alla möjliga kunder. Dessvärre är det dock ett väldigt stort glapp mellan den näst högsta och högsta surfnivån. Därför kan det vara svårt att hitta ett mobilabonnemang för dig som surfar mycket men inte tillräckligt mycket för att skaffa fri surf.

Något som är mycket bra med Com Hem är att de erbjuder extra datakort. Det gör det möjligt för dig att använda din surf i flera andra enheter än bara telefonen, exempelvis i surfplattan eller i en router.


Com Hem täcker 99,9 procent av befolkningen

Com Hem delar nät med Tele2 som har ett av Sveriges allra bästa mobilnät. Med mobilnätet kan Com Hem nå ut till 99,9 procent av Sveriges befolkning och totalt täcker nätet 90 procent av Sveriges landyta. Tele2 har lagt ned mycket resurser på att förstärka näten ytterligare. Det har förbättrat samtalskvaliteten och gett stabilare surfupplevelse.

Även om täckningen är bra hos de allra flesta kan den skilja sig åt lokalt. Se därför till att titta på Com Hems täckningskarta för att se att täckningen är bra där du planerar att använda ditt mobilabonnemang allra mest.

Just nu är det möjligt att surfa i både 3G- och 4G-näten. Framöver kommer Tele2 även bygga ut 4G-nätet till 5G-teknologi så att kunderna ska kunna surfa i ännu bättre och stabilare mobilnät.

Mobilnät
Tele2
Normalhastighet
10–40 Mbit/s
Täckning
99,9 %

Com Hem har ett brett telefonutbud med Iphones och Samsungs senaste modeller

Om du är i behov av en ny telefon kan du köpa den tillsammans med ditt mobilabonnemang. Genom att du tecknar ett abonnemang med mobil får du ofta rabatt på telefonen. Hur mycket rabatt du kan få varierar mellan olika modeller och olika tillfällen.

Com Hem har ett väldigt brett telefonutbud med de senaste modellerna från Iphone, Samsung, Huawei och andra stora telefontillverkare.

När du köper mobilen tillsammans med mobilabonnemanget kan du välja om du vill betala telefonen direkt eller om du vill ha en bindningstid på 12 eller 24 månader.

Com Hem har erbjudanden för barn men inte studenter och pensionärer

Com Hem erbjuder mobilabonnemang för barn. Det finns dock bara en surfnivå du kan välja. Mobilabonnemanget fungerar precis som de vanliga mobilabonnemangen inom EU och EES. Däremot är det spärrat för bland annat betalsamtal och appköp. På så vis behöver du som förälder inte få en chock när räkningen kommer.

Dessvärre har inte Com Hem några mobilabonnemang studenter eller pensionärer. Detta hade varit önskvärt eftersom det är något som de allra flesta mobiloperatörerna erbjuder.

Com Hem har inte heller några speciella mobilabonnemang för vare sig företag eller familjer.

Barn
Senior (+55 år)
Student
Ungdom (18-27 år)

Använd hela din surfmängd när du surfar inom EU eller EES

Det är inte några som helst problem att använda Com Hems mobilabonnemang på resa inom Europa. Sedan roamingavgifterna togs bort för ett antal år sedan kan du använda ditt mobilabonnemang till samma kostnad som i Sverige när du är på resa i annat EU- eller EES-land. Detta gäller alla Com Hems mobilabonnemang, oavsett surfnivåer.

En fördel med Com Hems mobilabonnemang kontra en del av konkurrenterna är att du får använda hela din surfmängd på resan. Hos flera andra operatörer är din surfmängd begränsad på resan.

Vill du använda ditt mobilabonnemang utanför Europa är det dock dyrare. Ett bra tips är därför att titta på Com Hems utlandspriser för det land du ska resa till. På så vis kan du ta reda på om det är värt kostnaden att använda telefonen utomlands. Du slipper därmed få en chock när mobilräkningen kommer.

Ringa inom EU
Surfa inom EU

Com Hems kundtjänst har långa öppettider

Com Hem har en mycket omfattande kundtjänst med flera kontaktvägar och långa öppettider. Vid allmänna frågor har kundtjänsten öppet under såväl vardag som helg. Men om din fråga gäller uppsägning har kundtjänsten bara öppet under vardagar.

Du kan välja mellan att ringa, mejla och chatta med Com Hem. Dessutom finns en omfattande frågor och svar-sida där du kan få svar på mer generella frågor.

I det stora hela håller kundtjänsten mycket hög nivå och den är klart bättre än de flesta andra konkurrenternas kundtjänster.

Chat
E-post
Facebook
Telefon

Vanliga frågor om Com Hem


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@mobilabonnemang.se