Par surfar tillsammans på en mobiltelefonVimla höjer surfen på flera av sina mobilabonnemang. Foto: Stock-Studio/Shutterstock.com

Erbjudanden

Mobiloperatören Vimla ändrar sina mobilabonnemang och höjer surfpotterna. Operatören har även gjort 100 GB-abonnemanget tillgängligt för både nya och existerande kunder. Dessutom väljer Vimla att utöka utbudet av student- och seniorabonnemang.

Landets mobiloperatörer tävlar hela tiden om att erbjuda det bästa mobilabonnemanget. Det leder ofta till schyssta rabatter och riktigt låga priser. För att locka till sig fler kunder nu än tidigare har mobiloperatören Vimla bestämt sig för att justera sina mobilabonnemang.

Vimla har höjt surfen i flera av sina mobilabonnemang. Det billigaste mobilabonnemanget, som kostar 100 kronor i månaden, har numera 3 GB surf i stället för 2 GB. Abonnemanget för 160 kronor i månaden, som tidigare hade 6 GB surf, har nu 8 GB.

Vimla höjer priset på ett mobilabonnemang

Vimla låter priserna vara oförändrade på alla mobilabonnemang utom ett. Det mobilabonnemang som tidigare kostade 210 kronor i månaden kostar nu 220 kronor. Däremot ingår mer surf än tidigare. Surfnivån höjs från 15 GB till 18 GB. Sett till kostnaden per GB data är det nya mobilabonnemanget billigare.

Vimla lämnar bara ett mobilabonnemang helt oförändrat och det är abonnemanget med 50 GB surf för 320 kronor i månaden.

100 GB blir tillgängligt för alla

Sedan tidigare har Vimla erbjudit ett mobilabonnemang med 100 GB surf. Det har dock bara varit tillgängligt för existerande kunder. Nya kunder har inte ens sett att mobilabonnemanget finns. Nu väljer Vimla dock att plocka fram mobilabonnemanget och erbjuda det för alla. Priset för mobilabonnemanget är 350 kronor i månaden.

Nya student- och seniorabonnemang

Vimla erbjuder mobilabonnemang för både studenter och seniorer. Den här gången lämnar operatören mobilabonnemangen oförändrade. Vimla väljer dock att plocka in två nya mobilabonnemang till rabatterat pris. Nu kan personer under 18 år, studenter och seniorer teckna mobilabonnemang med 50 respektive 100 GB surf för 270 eller 300 kronor i månaden.

Filip Svensson
Filip Svensson Telekom-skribent filip.svensson@mobilabonnemang.se